Maandag Tweede Pinksterdag alle winkels geopend van 09:00 uur tot en met 17:00 uur. Bij iedere aankoop een mobiele airco cadeau!*
Download prijslijst

Model Nyon

Bekijk een van de kleurmogelijkheden:
  • 1.-nyon---standaard---blauw.png
  • 1.-nyon---standaard---geel.png
  • 1.-nyon---standaard---creme.png
  • 1.-nyon---standaard---bordeaux.png
  • 1.-nyon---standaard---cognac.png
  • 1.-nyon---standaard---donker-grijs.png
  • 1.-nyon---standaard---groen.png
  • 1.-nyon---standaard---licht-bruin.png
  • 1.-nyon---standaard---rood.png
  • 1.-nyon---standaard---zwart.png

Verkrijgbaar in meer dan 1000+ kleuren!

Onze Nyon stoel is een zeer karakteristiek model met klasse en veel mogelijkheden. Wat de uitvoering van de stoel betreft is alles mogelijk en is de stoel volledig op maat te maken. Van relaxstoel tot sta op stoel, alles is mogelijk. De keuze voor stof of leder zorgt voor een echte fauteuil om te relaxen.

Het model Nyon relaxstoel is geheel op maat samen te stellen. Er zijn een aantal visuele effecten die geheel naar uw eigen smaak uitgekozen en ingericht kunnen worden, namelijk:

Kleuren: 1000

Materialen: Stof en leder

Functies: Sta-op, relax stand en massagefunctie

Plateaus: Keuze uit 15 verschillende (hout/RVS)

Armleuningen: Elektrisch beweegbaar

Hardheden: Soft, medium of harde kussens

Rugleuning: keuze uit 3 verschillende

De Nyon stoel is geheel op maat samen te stellen. Zo zijn er naast alle visuele aspecten die naar persoonlijke voorkeur gekozen kunnen worden ook praktische eigenschappen die toegevoegd kunnen worden aan de stoel.

Het model Nyon is verkrijgbaar als sta-op-stoel. Dit zorgt ervoor dat de stoel, door middel van een van de motoren in de stoel, naar achter en naar voren kan kantelen. Op deze manier kunt u met wat hulp gemakkelijker uit de stoel op staan. Eveneens is dit een fijne positie om gemakkelijk in de stoel te gaan zitten. Hierna kunt u eveneens door middel van de elektrische functie de stoel rustig naar zijn originele positie terug kantelen.

Om de dag te beginnen of na een wandeling is de relaxstoel Nyon een uitstekende keuze. Door middel van elektrisch verstelbare arm- en rugleuningen is de stoel volledig naar uw lichaam in te stellen. Op deze manier wordt uw lichaam optimaal ondersteunt. Eveneens is de hoofdsteun zowel handmatig als elektrisch verstelbaar.

Ook is onze stoel Nyon verkrijgbaar als massagestoel. Niet alleen bespaard u geld dankzij deze geweldige functie, u kunt ook nog eens genieten van een massage wanneer u maar wilt. Regelmatig een massagestoel gebruiken zorgt voor een betere doorbloeding van uw spieren. Het kan uw rug, nek en schouderklachten flink verminderen.

Bent u op zoek naar de perfecte stoel waarmee u makkelijk op staat en die uw lichaam optimaal ondersteunt wanneer u wilt relaxen? Dan is de Nyon sta-op-stoel de beste keuze voor u. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk dan hier de prijslijstprijslijst van de verschillende modellen.Heeft u een andere vraag? Neem dan contact op met ons via de mail, chat of telefonisch!

Reviews
5103 reviews