Nu ook op zondag geopend! Bel nu 085-0655292
Download brochure

Model Promenade

€1299,- v.a. €799,-
Bekijk een van de kleurmogelijkheden:
  • Model Promenade
  • Model Promenade
  • Model Promenade
  • Model Promenade
  • Model Promenade
  • Model Promenade
  • Model Promenade
  • Model Promenade
  • Model Promenade
  • Model Promenade

Verkrijgbaar in meer dan 1000+ kleuren!

Onze Promenade stoel is een zeer elegante sta-op-stoel en relaxstoel met een strakke uitstraling en open armleuningen waardoor het een luchtige fauteuil is. Wat de uitvoering van de stoel betreft is alles mogelijk en is de stoel volledig op maat te maken. Van relaxstoel tot sta op stoel, alles is mogelijk. De keuze voor stof of leder zorgt voor een echte fauteuil om te relaxen.

Het model Promenade relaxstoel is geheel op maat samen te stellen. Er zijn een aantal visuele effecten die geheel naar uw eigen smaak uitgekozen en ingericht kunnen worden, namelijk:

Kleuren: 1000 verschillende kleuren

Materialen: Stof en leder

Functies: Sta-op en relax stand

Plateaus: 15 verschillende (hout/RVS)

Hoofdsteun: Handmatig of elektrisch beweegbaar

Hardheden: vraag naar mogelijkheden

Rugleuning: keuze uit 4 verschillende

De Promenade stoel is geheel op maat samen te stellen. Zo zijn er naast alle visuele aspecten die naar persoonlijke voorkeur gekozen kunnen worden ook praktische eigenschappen die toegevoegd kunnen worden aan de stoel.

Het model Promenade is verkrijgbaar als sta-op-stoel. Dit betekent dat de stoel, door middel van een van de motoren in de stoel, naar achter en naar voren kan kantelen. Op deze manier kunt u met wat hulp gemakkelijker uit de stoel op staan. Eveneens is dit een fijne positie om gemakkelijk in de stoel te gaan zitten. Hierna kunt u eveneens door middel van de elektrische functie de stoel rustig naar zijn originele positie terug kantelen. De sta-op-stoel Promenade is de ideale stoel voor mensen die slecht ter been zijn of bijvoorbeeld rugklachten of andere lichamelijke klachten hebben.

Om de dag te beginnen of na een lange, stevige wandeling is de relaxstoel Promenade een uitstekende keuze. Door middel van elektrisch verstelbare arm- en rugleuningen is de stoel volledig naar uw lichaam in te stellen. Op deze manier wordt uw lichaam optimaal ondersteunt. Eveneens is de hoofdsteun zowel handmatig als elektrisch verstelbaar.

Bent u op zoek naar de perfecte stoel die moeiteloos zitten en opstaan mogelijk maakt? Dan is de Promenade relaxfauteuil de ideale optie. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk dan hier de prijslijst van de verschillende modellen. Heeft u een andere vraag? Neem dan contact op met ons via de mail of telefonisch. We helpen u graag verder!

Taal en land veranderen

WELKOM BIJ MEUBELZORG!

Wijzig hieronder het land om de juiste taal in te stellen.

Land
Nederland
België
Taal
Nederlands
Duits
Frans
Nederlands
Frans
Duits