Nu ook op zondag geopend! Bel nu 085-0655292
Download brochure

Model Royan

€1399,- v.a. €899,-
Bekijk een van de kleurmogelijkheden:
  • Model Royan
  • Model Royan
  • Model Royan
  • Model Royan
  • Model Royan
  • Model Royan
  • Model Royan
  • Model Royan
  • Model Royan
  • Model Royan

Verkrijgbaar in meer dan 1000+ kleuren!

Met de sta-op-stoel Model Royan haalt u een unieke fauteuil in huis. Deze stoel is verkrijgbaar met verschillende opties: van massagefunctie tot verwarming in de stoel of zelfs een kantel functie. Ook kunt u het uiterlijk van dit model naar eigen wens aanpassen. Zo kunt u bij de Royan kiezen uit 4 verschillende soorten rugleuningen en kunt u kiezen uit verschillende soorten armleuningen. Zo is de sta-op-fauteuil niet alleen naar uw smaak, maar ook nog eens perfect voor u op maat! Voordat u een nieuwe sta-op-stoel aanschaft, heeft u de mogelijkheid om de stoel bij u thuis te testen. Niet alleen kunnen onze fauteuils in verschillende modellen of maten geleverd worden, u kunt daarnaast ook uit 1000 verschillende kleuren stof of leder kiezen.

De sta-op-stoel Royan is verkrijgbaar met verschillende opties die samengesteld kunnen worden.

Kleuren: 1000 opties

Materialen: Stof en leder

Plateaus: 15 verschillende plateau’s (houtkleuren /RVS kleuren) of steunpoten

Stoelverwarming: optioneel

USB-aansluiting: Optioneel

Hoofdsteun verstellen: handmatig of elektrisch

Beweegbaar voor comfort: armleuningen

Bent u op zoek naar een sta-op-stoel? Dan bent u bij Meubelzorg aan het juiste adres. De stoel Royan is namelijk verkrijgbaar als sta-op-stoel. Een sta-op-stoel kan met behulp van inwendige motoren naar voor- en achteren kantelen. Deze functie is perfect voor als u slecht ter been bent en daardoor moeite heeft met zitten op- en opstaan uit een stoel. Dankzij sta-op-stoel Royan kunt u nu met meer gemak en hulp gaan zitten en opstaan uit uw stoel.

Naast een sta-op-stoel is model Royan ook verkrijgbaar als relaxstoel. Een relaxstoel is de ideale stoel om in te ontspannen na een drukke dag of intensieve wandeling/work out. Het is de perfecte stoel om even heerlijk achterover te leunen en uw voeten omhoog te doen om ze de rust te geven die ze nodig hebben. Met de verstelbare arm- en rugleuningen kan relaxstoel Royan volledig naar uw lichaam afgesteld worden zodat u zo comfortabel mogelijk kunt zitten. Ook is het mogelijk om de hoofdsteun te verstellen.

Tot slot is de stoel Royan verkrijgbaar als massagestoel . Naast dat u een heerlijke massage kunt krijgen in het gemak van uw eigen woning, kunt u ook flink wat geld besparen met deze functie. Door regelmatig een massagestoel te gebruiken kunt u zorgen voor een betere doorbloeding van de spieren die dit nodig hebben. Hiermee kunt u uw rug- nek- en schouderklachten verminderen.

Bent u op zoek naar de perfecte stoel die moeiteloos zitten en opstaan mogelijk maakt? Dan is de Royan relaxfauteuil de ideale optie. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk dan hier de prijslijst van de verschillende modellen. Heeft u een andere vraag? Neem dan contact op met ons via de mail of telefonisch!

Taal en land veranderen

WELKOM BIJ MEUBELZORG!

Wijzig hieronder het land om de juiste taal in te stellen.

Land
Nederland
België
Taal
Nederlands
Duits
Frans
Nederlands
Frans
Duits