Tot wel 75% korting! Wegens succes verlengd! Actie geldig t/m 8 okt..
Download prijslijst

Model Saint Tropez

Bekijk een van de kleurmogelijkheden:
  • 22.-saint-tropez---arm---nek-hoog---basis.jpg
  • 22.-saint-tropez---zitting-voor---bordeaux.jpg
  • 22.-saint-tropez---arm---nek-hoog----bruin.jpg
  • 22.-saint-tropez---zitting-voor---cognac.jpg
  • 22.-saint-tropez---zitting-voor---creme.jpg
  • 22.-saint-tropez---arm---nek-hoog----geel.jpg
  • 22.-saint-tropez---arm---nek-hoog---groen.jpg
  • 22.-saint-tropez---arm---nek-hoog---rood.jpg
  • 22.-saint-tropez---zitting-voor---zwart.jpg

Verkrijgbaar in meer dan 1000+ kleuren!

De Saint Tropez fauteuil is een van leer gemaakte stoel die over een sta-op-stand beschikt. Deze relaxstoel straalt rust en comfort uit. Voordat u de stoel in huis haalt, kunt u het in uw eigen huis testen. De fauteuil kan in 700 verschillende kleuren geleverd worden, denk aan zwart, bruin en beige.Door de beschikbare opties is de relaxstoel volledig naar eigen behoren in te stellen. De vier motoren drijven vier verschillende plateau's aan, waardoor u de rugleuning, voetleuning en armleuningen kunt aansturen om de perfecte stand voor uw lichaam in te stellen.Bij het personaliseren van de Saint Tropez fauteuil kunt u naast het functionele gedeelte ook het creatieve gedeelte aanpassen. De plateaus van de stoelen zijn leverbaar in drie soorten hout waaruit u kunt kiezen. Daarnaast zijn er meer dan 700 kleuren waaruit u kunt kiezen. De verschillende combinaties, zorgen ervoor dat ook jij over een perfecte relax stoel op maat kunt beschikken.Onze fauteuils worden uitsluitend en volledig op maat gemaakt. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.U heeft de mogelijkheid om uit meer dan 700 kleuren te kiezen voor een fauteuil naar keuze.

Kleuren: 1000 opties

Materialen: Stof en leder

Plateaus: 4 verschillende plateau’s (houtkleuren /RVS kleuren) of steunpoten

Stoelverwarming: Optioneel

Hoofdsteun verstellen: Handmatig

De naam zegt het al, bij dit model is ook alles mogelijk. Van slaapfunctie, tot verstelbare armleuningen en verstelbare zitdiepte. Ons meest luxe stoel met een uitstekend zitcomfort!

Een luxe stoel met alle functionaliteiten om volledig in te ontsnappen. Zo beschikt dit Saint Tropez model over een sta-op-functie. Met deze functie kan de stoel door middel van de elektrische motoren licht naar voor kantelen waardoor u gemakkelijk in en uit de stoel kunt komen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden om een sta-op-stoel te kopen? Bekijk dan het aanbod bij ons op de website.

Deze relaxfauteuil van Meubelzorg is de perfecte stoel om echt tot rust te komen. Dankzij de 6 elektrische motoren kunt u de arm- hoofd en rugleuning in elke gewenste stand zetten om uw lichaam waar nodig optimaal te ondersteunen. De 6 motoren zijn voorzien van een memory functie zodat u de relaxstoel eenvoudig in de gewenste stand kunt zetten.

Heeft u vragen of wilt u alle mogelijkheden bespreken? Neem dan contact op met ons via de mail, chat of telefonisch!

Reviews
5722 reviews