Kies uw Vaderdag korting en zit klaar voor Vaderdag!
Download brochure

Model Saint Tropez

€2657,- v.a. €2157,-
Bekijk een van de kleurmogelijkheden:
  • Model Saint Tropez
  • Model Saint Tropez
  • Model Saint Tropez
  • Model Saint Tropez
  • Model Saint Tropez
  • Model Saint Tropez
  • Model Saint Tropez
  • Model Saint Tropez
  • Model Saint Tropez

Verkrijgbaar in meer dan 1000+ kleuren!

De Saint Tropez fauteuil straalt rust en comfort uit en is uitvoerbaar in 3 verschillende hardheden (soft, medium of hard). Verder kan deze stoel worden uitgevoerd tot en met 4 motoren waardoor u de rugleuning, voetleuning en armleuningen individueel kunt aansturen naar de perfecte stand voor uw lichaam. Bij het personaliseren van de Saint Tropez fauteuil kunt u naast het functionele gedeelte ook het creatieve gedeelte aanpassen. Zo zijn de plateaus van de stoelen verkrijgbaar in 3 verschillende soorten hout en ook zijn er meer dan 700 kleuren in stof en leder. De verschillende combinaties, zorgen ervoor dat ook u over een perfecte stoel op maat kunt beschikken. Voordat u de stoel in huis haalt, kunt u het in uw eigen huis testen. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Kleuren: 1000 opties

Materialen: Stof en leder

Plateaus: 4 verschillende plateau’s (houtkleuren /RVS kleuren) of steunpoten

Stoelverwarming: Optioneel

Hoofdsteun verstellen: Handmatig

De naam zegt het al, bij dit model is ook alles mogelijk. Van slaapfunctie, tot verstelbare armleuningen en verstelbare zitdiepte. Ons meest luxe stoel met een uitstekend zitcomfort!

Een luxe stoel met alle functionaliteiten om volledig in te ontsnappen. Zo beschikt dit Saint Tropez model over een sta-op-functie. Met deze functie kan de stoel door middel van de elektrische motoren licht naar voor kantelen waardoor u gemakkelijk in en uit de stoel kunt komen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden om een sta-op-stoel te kopen? Bekijk dan het aanbod bij ons op de website.

Deze relaxfauteuil van Meubelzorg is de perfecte stoel om echt tot rust te komen. Dankzij de 5 elektrische motoren kunt u de arm- hoofd en rugleuning in elke gewenste stand zetten om uw lichaam waar nodig optimaal te ondersteunen. De 5 motoren zijn voorzien van een memory functie zodat u de relaxstoel eenvoudig in de gewenste stand kunt zetten.

Heeft u vragen of wilt u alle mogelijkheden bespreken? Neem dan contact op met ons via de mail of telefonisch. We helpen u graag verder!

Taal en land veranderen

WELKOM BIJ MEUBELZORG!

Wijzig hieronder het land om de juiste taal in te stellen.

Land
Nederland
België
Taal
Nederlands
Duits
Frans
Nederlands
Frans
Duits
Opslaan