Profiteer nu en kies je korting! Actie geldig t/m 28 feb
Download brochure

Model Sion

Bekijk een van de kleurmogelijkheden:
  • 1.-sion---standaard---zwart.png
  • 1.-sion---standaard---blauw.png
  • 1.-sion---standaard---bordeaux.png
  • 1.-sion---standaard---cognac.png
  • 1.-sion---standaard---creme.png
  • 1.-sion---standaard---donker-grijs.png
  • 1.-sion---standaard---geel.png
  • 1.-sion---standaard---groen.png
  • 1.-sion---standaard---licht-bruin.png
  • 1.-sion---standaard---rood.png

Verkrijgbaar in meer dan 1000+ kleuren!

De sta-op-stoel Model Sion is een stoere fauteuil die tevens erg hip is en veel mogelijkheden biedt van motoren tot massagesystemen. Bij Meubelzorg is alles mogelijk, ook met de Sion relaxfauteuil. Voordat u een nieuwe relaxstoel kiest, heeft u de mogelijkheid om de stoel bij u thuis te testen. Niet alleen kan de fauteuil in verschillende modellen of maten geleverd worden, u heeft daarnaast de keuze om uit 1000 verschillende kleuren te kiezen.

De sta-op-stoel is verkrijgbaar met verschillende opties die samengesteld kunnen worden.

Kleuren: 1000 opties

Hardheden: Soft, Medium en Hard

Plateaus: 15 verschillende plateau’s (houtkleuren /RVS kleuren) of steunpoten

Hoofdsteun verstellen: handmatig of elektrisch

Lendensteun: elektrisch verstelbaar

Onze sta-op-stoelen kunnen volledig op maat gemaakt worden. Op deze manier zorgen wij voor het ultieme comfort. U heeft de mogelijkheid om uit meer dan 1000 kleuren te kiezen voor een sta-op-stoel naar keuze. Voor ieder wat wils. Bekijk ook eens onze relaxstoel Sion.

De sta-op-stoel Sion is een stoel met vele functies. Naast de sta-op-functie heeft dit model o.a. ook een handmatig of elektrisch verstelbare hoofdsteun.

Deze relaxstoel kan uitgerust worden met een afstandsbediening of een ingebouwde bediening. Hiermee kunt u de stand van de stoel zelf instellen.

De massagestoel Sion heeft een ingebouwde massagefunctie die in combinatie met een elektrisch verstelbare lendensteun voor het ultieme zitcomfort zorgt. Ook de hardheid van de stoel is te bepalen naar uw voorkeur. Combineer bij het zitten de stoelverwarming met de massagefunctie om precies te genieten zoals u wilt.

Wij bieden de mogelijkheid voor het gratis proefzitten, zodat u de stoel bij u thuis kunt testen voordat u een nieuwe relaxfauteuil kiest. Wanneer u tevreden bent, kunt u de Sion relaxfauteuil kopen. Heeft u vragen of wilt u alle mogelijkheden bespreken? Neem dan contact op met ons via de mail, chat of telefonisch!

Taal en land veranderen

WELKOM BIJ MEUBELZORG!

Wijzig hieronder het land om de juiste taal in te stellen.

Land
Nederland
België
Taal
Nederlands
Duits
Frans
Nederlands
Frans
Duits
Opslaan