Nu ook op zondag geopend! Bel nu 085-0655292
Download brochure

Model Toulouse

€1999,- v.a. €1499,-
Bekijk een van de kleurmogelijkheden:
 • Model Toulouse
 • Model Toulouse
 • Model Toulouse
 • Model Toulouse
 • Model Toulouse
 • Model Toulouse
 • Model Toulouse
 • Model Toulouse
 • Model Toulouse
 • Model Toulouse
 • Model Toulouse

Verkrijgbaar in meer dan 1000+ kleuren!

De Toulouse sta-op-stoel is een echt pronkstuk van Meubelzorg. Deze prachtige designstoel heeft een zogenoemde vleug in de armleuning waardoor de stoel smal toont. Deze stoel kan worden uitgevoerd tot en met 5 motoren waarmee de relaxfauteuil in de ideale stand kan worden gezet die perfect aansluit bij de ondersteuning van uw lichaam. De hardheid van de relaxfauteuil kan zelf gekozen worden, denk aan soft, medium en hard. Om ervoor te zorgen dat u de juiste stoel kiest, kunt u de stoel eerst uitgebreid thuis testen. Zo vindt u altijd een sta-op-stoel die perfect bij u past.

De Toulouse sta-op-stoel kunt u zelf samenstellen. Zo zijn zowel de technische als de creatieve aspecten van de stoel naar eigen wens in te stellen. Denk bijvoorbeeld aan verschillende arm- en rugleuningen, verschillende hardheden en een elektrisch verstelbare hoofdsteun. Hiernaast is de relaxfauteuil verkrijgbaar in maar liefst 1000 verschillende kleuren en zijn er 10 verschillende plateaus verkrijgbaar in houtkleur of RVS.Al deze keuzes zorgen ervoor dat u altijd een sta-op-stoel vindt die perfect bij u aansluit. De sta-op-stoel is verkrijgbaar met verschillende opties die samengesteld kunnen worden.

Tot 5 motoren

Ingebouwde sta-op-stand

10 bedienbare plateau’s

1000 verschillende kleuren

2 verschillende rugleuningen

3 verschillende armleuningen

De sta-op-stoel model Toulouse heeft een prachtig design. De stoel vertoont zich smal door de vleug in de armleuning, maar zit zeker wel ruim en comfortabel.

De relaxstoel Toulouse biedt comfort met zijn verschillende mogelijkheden qua hardheid. Niet iedereen zit even lekker op een even harde stoel. Daarom kunt u bij deze relaxfauteuil kiezen uit de soft, medium en hard varianten.

Wij bieden de mogelijkheid om - gratis en geheel vrijblijvend - een adviseur bij u thuis langs te sturen voor een demonstratie van onze stoelen zodat u de Toulouse (of één van onze andere modellen) in uw eigen omgeving kunt uitproberen voordat u een nieuwe relaxfauteuil kiest. Wanneer u tevreden bent, kunt u direct een nieuwe stoel aanschaffen bij onze adviseur. Heeft u vragen of wilt u alle mogelijkheden bespreken? Neem dan contact op met ons via de mail of telefonisch. We helpen u graag verder!

Taal en land veranderen

WELKOM BIJ MEUBELZORG!

Wijzig hieronder het land om de juiste taal in te stellen.

Land
Nederland
België
Taal
Nederlands
Duits
Frans
Nederlands
Frans
Duits