Tot wel 75% Voorraad voordeel op onze showroommodellen t/m 10 dec.
Download prijslijst

Model Triomphe

Bekijk een van de kleurmogelijkheden:
  • 1.-triomphe---standaard---blauw.png
  • 1.-triomphe---standaard---bordeaux.png
  • 1.-triomphe---standaard---bruin.png
  • 1.-triomphe---standaard---cognac.png
  • 1.-triomphe---standaard---creme.png
  • 1.-triomphe---standaard---geel.png
  • 1.-triomphe---standaard---groen.png
  • 1.-triomphe---standaard---licht-bruin.png
  • 1.-triomphe---standaard---rood.png
  • 1.-triomphe---standaard---zwart.png

Verkrijgbaar in meer dan 1000+ kleuren!

Bij het kiezen van uw eigen sta-op-fauteuil Model Sion, kunt u veel elementen naar eigen wens aanpassen. Denk aan de praktische elementen maar ook aan de uiterlijke elementen. Zo kunt u bij de stoelen kiezen uit vier verschillende soorten rugleuningen en kunt u uit verschillende opties kiezen voor de armleuningen. Zo is de sta op fauteuil niet alleen naar uw smaak, maar ook nog eens perfect voor u op maat!

De Triomphe is te verkrijgen in verschillende varianten. Zo kunt u dit model volledig naar eigen wens personaliseren. Op deze manier heeft u een opsta stoel die past bij de wensen van uw lichaam, als bij uw interieur thuis.

Kleuren: 1000 opties

Materialen: Stof en leder

Plateaus: 10 verschillende plateau’s (houtkleuren /RVS kleuren) of steunpoten

Stoelverwarming: Optioneel

Hoofdsteun verstellen: Handmatig of elektrisch

Hardheden: Soft, medium of hard

Onze luxe designstoel met heel veel mogelijkheden een fauteuil met uitstraling!

Heeft u moeite met het het opstaan vanuit een zittende houding? U kunt model Triomphe personaliseren tot een fauteuil met opsta mogelijkheid. Met een sta-op-stoel op maat wordt er rekening gehouden met de wensen van uw lichaam, waardoor complicaties minder vaak voorkomen.

Na een lange dag heeft uw lichaam rust en ontspanning nodig. Met de relaxfauteuils van Meubelzorg heeft u altijd een relaxstoel die past bij de wensen van uw lichaam. U kunt de stoel namelijk op maat laten maken, waardoor de stoel volledig ergonomisch.

Bij het Triomphe model is het ook mogelijk om een stoel met massagefunctie te bestellen. Heeft u last van uw rug, schouders of nek? Door middel van een massagestoel kunt u iedere dag genieten van een ontspannende massage, die verlichting geeft aan pijn.

Heeft u vragen of wilt u alle mogelijkheden bespreken? Neem dan contact op met ons via de mail, chat of telefonisch! Wanneer u na het gratis proefzitten overtuigd bent van de kwaliteit en comfort kunt u de Triomphe sta-op-stoel kopen.

Reviews
6352 reviews