Tot wel 75% Voorraad voordeel op onze showroommodellen t/m 10 dec.
Download prijslijst

Model Vianne

Bekijk een van de kleurmogelijkheden:
 • 06.-vianne---standaard---bordeaux.jpg
 • 06.-vianne---standaard---basis.jpg
 • 06.-vianne---standaard---blauw.jpg
 • 06.-vianne---standaard---bruin.jpg
 • 06.-vianne---standaard---cognac.jpg
 • 06.-vianne---standaard---donkerbruin.jpg
 • 06.-vianne---standaard---geel.jpg
 • 06.-vianne---standaard---groen.jpg
 • 06.-vianne---standaard---rood.jpg
 • 06.-vianne---standaard---zwart.jpg
 • 06.-vianne---standaard---creme.jpg

Verkrijgbaar in meer dan 1000+ kleuren!

De Vianne sta-op-stoel is een degelijke luxe fauteuil met een heerlijk zitcomfort op vaste poten. Deze stoel voorziet u in ultiem comfort door middel van een massagefunctie, elektrisch verstelbare hoofd- en lendensteun en de keuze uit hardheden van de stoel. Hierbij kunt u kiezen uit soft, medium of hard. De sta-op-stoel is voorzien van 5 motoren die ervoor zorgen dat de stoel volledig naar uw wens is in te stellen en zo het lichaam ultiem ondersteunt. De stoel is geheel op maat te laten maken. Om ervoor te zorgen dat u de juiste stoel kiest, kunt u de stoel eerst uitgebreid thuis testen.

De Vianne sta-op-stoel is zoals gezegd volledig op maat te laten maken. Hierbij kunt u zowel de technische aspecten als de creatieve aspecten van de sta-op-stoel naar wens invullen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een massagefunctie, USB aansluiting en de keuze om de stoel op accu te laten werken. Hiernaast is deze stoel verkrijgbaar in 1000 verschillende kleuren in zowel stof als leder. Al deze keuzes zorgen ervoor dat u altijd een sta-op-stoel vindt die perfect bij u aansluit. Wilt u de verschillende stoelen eens vergelijken? Bekijk hier eens de relaxstoel van Vianne.

Tot wel 5 motoren

Relax/kantelstoel of sta op stoel

Leverbaar in 1000 verschillende kleuren in stoffen of lederen

Massagefunctie mogelijk / lendensteun elektrisch verstelbaar

Stoelverwarming mogelijk

Op accu verkrijgbaar

Vast model op poten

Geheel op maat te laten maken

Usb aansluiting mogelijk

Hardheden verkrijgbaar in Soft, Medium, Hard

Garantie tot wel 2 jaar

Tot wel 160kg

Hoofdsteun handmatig of elektrisch verstelbaar

Onze sta-op-stoelen worden uitsluitend en volledig op maat gemaakt. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken. U heeft de mogelijkheid om uit meer dan 1000 kleuren te kiezen voor een sta-op-stoel naar keuze.

Het model Vianne is bij Meubelzorg verkrijgbaar als sta-op-stoel, wat inhoudt dat de stoel dankzij de inwendige motoren naar voor- en achteren kan kantelen. Deze functie is ideaal voor als u slecht ter been bent of rugklachten ervaart waardoor u moeite heeft met zitten of opstaan. Dankzij sta-op-stoel Vianne kunt u nu gemakkelijker met behulp van de motoren gaan zitten en opstaan uit uw stoel.

Daarnaast is het model Vianne ook verkrijgbaar als relaxstoel. Een relaxstoel is perfect om uw dag mee te beginnen of net nadat u een stevige en intensieve wandeling heeft gemaakt of andere activiteit heeft gedaan. Met de relaxstoel Vianne kunt u na de activiteit even heerlijk achterover leunen en uw voeten de rust geven die ze nodig hebben. Dankzij de elektrisch verstelbare arm- en rugleuningen kan de relaxstoel Vianne volledig naar uw lichaam afgesteld worden. Daarnaast is het mogelijk om de hoofdsteun handmatig of elektrisch te verstellen.

Ook is onze stoel Vianne verkrijgbaar als massagestoel . Niet alleen bespaard u geld dankzij deze geweldige functie, u kunt ook nog eens genieten van een massage wanneer u maar wilt. Regelmatig een massagestoel gebruiken zorgt voor een betere doorbloeding van uw spieren. Het kan uw rug, nek en schouderklachten flink verminderen.

Bent u op zoek naar de beste stoel waarmee u makkelijk op staat en die uw lichaam optimaal ondersteunt wanneer u wilt relaxen? Dan is de Vianne sta-op-stoel de beste keuze voor u. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk dan hier de prijslijst van de verschillende modellen.Heeft u vragen of wilt u alle mogelijkheden bespreken? Neem dan contact op met ons via de mail, chat of telefonisch!

Reviews
6352 reviews