Tot wel 75% korting! Wegens succes verlengd! Actie geldig t/m 8 okt..
Download prijslijst

Model Vichy

Bekijk een van de kleurmogelijkheden:
  • 38.-vichy---standaard---bordeaux.jpg
  • 38.-vichy---standaard---basis.jpg
  • 38.-vichy---standaard---blauw.jpg
  • 38.-vichy---standaard----bruin.jpg
  • 38.-vichy---standaard---cognac.jpg
  • 38.-vichy---standaard---geel.jpg
  • 38.-vichy---standaard---groen.jpg
  • 38.-vichy---standaard---rood.jpg
  • 38.-vichy---standaard---zwart.jpg
  • 38.-vichy---standaard---creme.jpg

Verkrijgbaar in meer dan 1000+ kleuren!

Onze stoel model Vichy heeft een klassieke uitstraling met veel mogelijkheden van relaxstoel tot een sta-op-stoel of zelfs een kantelstoel. Wat de uitvoering van de stoel betreft is er veel mogelijk en is de stoel volledig op maat te maken. Van relaxstoel tot sta op stoel, alles is mogelijk. De keuze voor stof of leder zorgt voor een echte fauteuil om te relaxen.

De relaxstoel model Vichy is geheel op maat samen te stellen. Er zijn een aantal visuele effecten die geheel naar uw eigen smaak uitgekozen en ingericht kunnen worden, namelijk:

Kleuren: 1000 verschillende kleuren

Materialen: Stof en leder

Functies: Sta-op en relax stand

Plateaus: Keuze uit 15 verschillende (hout/RVS)

Zitgedeelte: Mogelijkheid tot breder zitgedeelte

Hardheden: Soft, medium of harde kussens

De Vichy stoel is geheel op maat samen te stellen. Zo zijn er naast alle uiterlijke kenmerken die naar persoonlijke voorkeur gekozen kunnen worden ook praktische eigenschappen die toegevoegd kunnen worden aan de stoel. Hieronder leest u de mogelijkheden:

De stoel model Vichy is verkrijgbaar als sta-op-stoel. Dit betekent dat de stoel met behulp van motoren naar voor- en achteren kan kantelen. Dit is perfect voor mensen die slecht ter been zijn of rugklachten ervaren waardoor ze moeite hebben met zitten. Dankzij sta-op-stoel Julien kunt u met wat hulp gemakkelijker uit de stoel opstaan en in de stoel gaan zitten. Ook is het met de elektrische functie mogelijk om de stoel naar zijn originele positie terug te kantelen.

Naast een sta-op-stoel is model Vichy ook verkrijgbaar als relaxstoel. Dit is ideaal om de dag mee te beginnen of na een stevige wandeling of andere intensieve activiteit even heerlijk in achterover te hangen of de voeten wat rust te geven. Dankzij de elektrisch verstelbare arm- en rugleuningen, kan de relaxstoel Julien volledig naar uw lichaam ingesteld worden. Daarnaast is het mogelijk om de hoofdsteun handmatig of elektrisch te verstellen.

Heeft u behoefte aan een comfortabele stoel waarmee u gemakkelijk kan opstaan en zitten en eentje die uw lichaam optimaal ondersteunt? Dan is onze Vichy relaxstoel of sta-op-stoel de beste keuze voor u. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Bekijk dan hier de prijslijst van de verschillende modellen. Heeft u een andere vraag? Neem dan contact op met ons via de mail, chat of telefonisch!

Reviews
5722 reviews