Tot wel 75% Voorraad voordeel op onze showroommodellen t/m 10 dec.
Download prijslijst

Model Winterthur

Bekijk een van de kleurmogelijkheden:
  • 1.-winterthur---standaard---geel.png
  • 1.-winterthur---standaard---blauw.png
  • 1.-winterthur---standaard---bordeaux.png
  • 1.-winterthur---standaard---cognac.png
  • 1.-winterthur---standaard---creme.png
  • 1.-winterthur---standaard---donker-grijs.png
  • 1.-winterthur---standaard---groen.png
  • 1.-winterthur---standaard---licht-brui.png
  • 1.-winterthur---standaard---rood.png
  • 1.-winterthur---standaard---zwart.png

Verkrijgbaar in meer dan 1000+ kleuren!

Bent u op zoek naar een echt pronkstuk voor in uw woonkamer die daarnaast ultiem zitcomfort biedt? Dan is deze relaxstoel Winterthur echt iets voor u. Deze sta-op-stoel, verkrijgbaar in zowel stof als leder, beschikt over 5 ingebouwde motoren waarmee u de stoel zo kunt instellen dat deze uw lichaam optimaal ondersteunt. Verder is deze stoel beschikbaar in maarliefst 1000 kleuren. Zo vindt u altijd een stoel die perfect bij u past. Heeft u de juiste stoel gevonden? Dan kunt u deze eerst uitgebreid thuis uittesten.

Kleuren: 1000 opties

Materialen: Stof en leder

Plateaus: 15 verschillende plateau’s (houtkleuren /RVS kleuren) of steunpoten

Stoelverwarming: Optioneel

Hoofdsteun verstellen: Handmatig of elektrisch

Hardheden: Soft, medium of hard

Het model Winterthur is het zusje van de Royan. Met de fraaie armleuning heeft de relaxstoel van Winterhur een elegante uitstraling.

Deze stoel biedt al het comfort van een echt fauteuil met de gemakken van een sta-op-stoel. Door de 5 motoren die in deze stoel verwerkt zijn is deze stoel van alle gemakken voorzien. Zo kan de stoel naar voor kantelen wat er voor zorgt dat opstaan een stuk gemakkelijker gaat. Eveneens zorgt dit ervoor dat u eenvoudiger in de stoel kunt gaan zitten.

Na een lange dag even bijkomen met een boek in deze relaxfauteuils ? Of met de voeten omhoog voor de tv? Dat is allemaal mogelijk met deze relaxfauteuil. Door middel van de motoren in deze stoel zijn zowel de arm-, hoofd- als de rugleuning volledig naar eigen wens in te stellen. Op deze manier ondersteunt deze stoel uw lichaam altijd precies waar nodig.

Ultiem ontspannen in deze relaxfauteuil terwijl u kunt genieten van een massage? Dat is met deze massagestoel Winterthur geen enkel probleem. Met de afstandsbediening kunt u eenvoudig een massage aanzetten waarna uw spieren volledig tot rust kunnen komen. Ervaart u ergens spanning in uw lichaam? Na een massage is uw volledige lichaam weer ontspannen.

Bent u op zoek naar een stoel die ultiem comfort geeft met de gemakken van een sta-op-stoel? Dan is de Winterthur relaxfauteuil voor u de beste keuze. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk dan hier de prijslijst van de verschillende modellen.Heeft u vragen of wilt u alle mogelijkheden bespreken? Neem dan contact op met ons via de mail, chat of telefonisch!

Reviews
6352 reviews