Nu ook op zondag geopend! Bel nu 085-0655292
Download brochure

Model Zonza

€1299,- v.a. €799,-
Bekijk een van de kleurmogelijkheden:
  • Model Zonza
  • Model Zonza
  • Model Zonza
  • Model Zonza
  • Model Zonza
  • Model Zonza
  • Model Zonza
  • Model Zonza
  • Model Zonza
  • Model Zonza

Verkrijgbaar in meer dan 1000+ kleuren!

De sta-op-stoel Model Zonza is een sta-op-stoel met een zeer strak klassiek en tijdloos model die het juiste zitcomfort biedt. Deze comfortabele sta-op-stoel straalt zowel rust als luxe uit en beschikt ook over een hoofdsteun dat handmatig of elektrisch verstelbaar is. Wij bieden de mogelijkheid voor het gratis proefzitten, zodat u de stoel bij u thuis kunt testen voordat u een nieuwe sta-op-stoel kiest. De fauteuil is in verschillende modellen en maten beschikbaar en daarbij komen ze ook nog eens in 700 verschillende kleuren.U kunt uw persoonlijke sta op fauteuil Model Zonza compleet zelf samenstellen. Zowel het functionele gedeelte en het uiterlijk kunt u geheel naar eigen wens aanpassen. U kunt bij de stoelen kiezen uit drie soorten hout en ook kunt u uit verschillende opties kiezen voor de rug- en armleuningen. Zo is de sta-op-fauteuil niet alleen naar uw smaak, maar ook nog eens perfect voor u op maat!

De sta-op-stoel is verkrijgbaar met verschillende opties die samengesteld kunnen worden.

Tot wel 5 motoren

Relax/kantelstoel of sta op stoel

Leverbaar in 1000 verschillende kleuren in stoffen of lederen

3 verschillende Rugleuningen

3 verschillende armleuningen

Op accu verkrijgbaar

Geheel op maat te laten maken

Keuze in wel 15 verschillende plateau’s (houtkleuren /RVS kleuren) of sternpoten

Garantie tot wel 5 jaar

Tot wel 200 kg

Hoofdsteun handmatig of elektrisch verstelbaar

Onze sta-op-stoelen kunnen volledig op maat gemaakt worden. Op deze manier zorgen wij voor de ultieme comfort. U heeft de mogelijkheid om uit meer dan 1000 kleuren te kiezen voor een sta-op-stoel naar keuze. Voor ieder wat wils.

Het model Zonza is bij Meubelzorg verkrijgbaar als sta-op-stoel, wat inhoudt dat de stoel dankzij de inwendige motoren naar voor- en achteren kan kantelen. Deze functie is ideaal voor als u slecht ter been bent of rugklachten ervaart waardoor u moeite heeft met zitten of opstaan. Dankzij sta-op-stoel Zonza kunt u nu gemakkelijker met behulp van de motoren gaan zitten en opstaan uit uw stoel.

Daarnaast is het model Zonza ook verkrijgbaar als relaxstoel. Een relaxstoel is perfect om uw dag mee te beginnen of net nadat u een stevige en intensieve wandeling heeft gemaakt of andere activiteit heeft gedaan. Met de relaxstoel Zonza kunt u na de activiteit even heerlijk achterover leunen en uw voeten de rust geven die ze nodig hebben. Dankzij de elektrisch verstelbare arm- en rugleuningen kan de relaxstoel Zonza volledig naar uw lichaam afgesteld worden. Daarnaast is het mogelijk om de hoofdsteun handmatig of elektrisch te verstellen.Daarnaast is het model Zonza ook verkrijgbaar als relaxstoel. Een relaxstoel is perfect om uw dag mee te beginnen of net nadat u een stevige en intensieve wandeling heeft gemaakt of andere activiteit heeft gedaan. Met de relaxstoel Zonza kunt u na de activiteit even heerlijk achterover leunen en uw voeten de rust geven die ze nodig hebben. Dankzij de elektrisch verstelbare arm- en rugleuningen kan de relaxstoel Zonza volledig naar uw lichaam afgesteld worden. Daarnaast is het mogelijk om de hoofdsteun handmatig of elektrisch te verstellen.

Bent u op zoek naar de perfecte stoel die moeiteloos zitten en opstaan mogelijk maakt? Dan is de Zonza relaxfauteuil de ideale optie. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk dan hier de prijslijst van de verschillende modellen. Heeft u een andere vraag? Neem dan contact op met ons via de mail of telefonisch. We helpen u graag verder!

Taal en land veranderen

WELKOM BIJ MEUBELZORG!

Wijzig hieronder het land om de juiste taal in te stellen.

Land
Nederland
België
Taal
Nederlands
Duits
Frans
Nederlands
Frans
Duits