Tot wel 75% Voorraad voordeel op onze showroommodellen t/m 10 dec.
Download prijslijst

Model Zug

Bekijk een van de kleurmogelijkheden:
  • 1.-zug---standaard---groen.png
  • 1.-zug---standaard---blauw.png
  • 1.-zug---standaard---bordeaux.png
  • 1.-zug---standaard---cognac.png
  • 1.-zug---standaard---creme.png
  • 1.-zug---standaard---donker-grijs.png
  • 1.-zug---standaard---geel.png
  • 1.-zug---standaard---licht-bruin.png
  • 1.-zug---standaard---rood.png
  • 1.-zug---standaard---zwart.png

Verkrijgbaar in meer dan 1000+ kleuren!

De Zug relaxstoel is een prachtige fauteuil met een heerlijke rugleuning en met de mooie armleuningen, geeft dit de stoel erg rustgevende uitstraling. Deze stoel voorziet u in ultiem comfort door middel van de elektrisch verstelbare hoofd- en lendensteun en de keuze uit hardheden van de stoel. Hierbij kunt u kiezen uit soft, medium of hard. De sta-op-stoel is voorzien van 5 motoren die ervoor zorgen dat de stoel volledig naar uw wens is in te stellen en zo het lichaam ultiem ondersteunt. De stoel is geheel op maat te laten maken. Om ervoor te zorgen dat u de juiste stoel kiest, kunt u de stoel eerst uitgebreid thuis testen.

De Zug sta-op-stoel is zoals gezegd volledig op maat te laten maken. Hierbij kunt u zowel de technische aspecten als de creatieve aspecten van de relaxstoel naar wens invullen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een massagefunctie, USB aansluiting en de keuze om de stoel op accu te laten werken. Hiernaast is deze stoel verkrijgbaar in 1000 verschillende kleuren in zowel stof als leder.

Kleuren: 1000 opties

Materialen: Stof en leder

Plateaus: 15 verschillende plateau’s (houtkleuren /RVS kleuren) of steunpoten

Stoelverwarming: Optioneel

Hoofdsteun verstellen: Handmatig of elektrisch

Hardheden: Soft, medium of hard

Het model Winterthur is het zusje van de Royan. Met de fraaie armleuning heeft de relaxstoel van Winterhur een elegante uitstraling.

Bent u op zoek naar een sta-op-stoel? Dan bent u bij Meubelzorg aan het juiste adres. De stoel Zug is namelijk verkrijgbaar als sta-op-stoel. Een sta-op-stoel kan met behulp van inwendige motoren naar voor- en achteren kantelen. Deze functie is perfect voor als u slecht ter been bent en daardoor moeite heeft met zitten op- en opstaan uit een stoel. Dankzij sta-op-stoel Zug kunt u nu met meer gemak en hulp gaan zitten en opstaan uit uw stoel.

Daarnaast is het model Zug ook verkrijgbaar als relaxstoel. Een relaxstoel is perfect om uw dag mee te beginnen of net nadat u een stevige en intensieve wandeling heeft gemaakt of andere activiteit heeft gedaan. Met de relaxstoel Zug kunt u na de activiteit even heerlijk achterover leunen en uw voeten de rust geven die ze nodig hebben. Dankzij de elektrisch verstelbare arm- en rugleuningen kan de relaxstoel Zug volledig naar uw lichaam afgesteld worden. Daarnaast is het mogelijk om de hoofdsteun handmatig of elektrisch te verstellen.

Tot slot is de stoel Zug verkrijgbaar als massagestoel . Naast dat u een heerlijke massage kunt krijgen in het gemak van uw eigen woning, kunt u ook flink wat geld besparen met deze functie. Door regelmatig een massagestoel te gebruiken kunt u zorgen voor een betere doorbloeding van de spieren die dit nodig hebben. Hiermee kunt u uw rug- nek- en schouderklachten verminderen.

Bent u op zoek naar de beste stoel waarmee u gemakkelijk en zonder moeite in kunt gaan zitten en uit kunt gaan opstaan? Dan is de Zug sta-op-stoel de beste keuze voor u. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk dan hier de prijslijst van de verschillende modellen.Heeft u vragen of wilt u alle mogelijkheden bespreken? Neem dan contact op met ons via de mail, chat of telefonisch!

Reviews
6352 reviews