Uitverkoop: tot 75% korting wegens nieuwe collectie!
Download brochure

Algemeen

Bank of stoel op maat laten maken? Dit is hoe wij het aanpakken

Leuk om te zien dat u geïnteresseerd bent in een bank, relax- of sta op-stoel op maat! Graag praten wij u bij over waarom het een slimme zet is om voor maatwerk meubilair te gaan, hoe het op maat maken in z’n werk gaat en waarom u bij Meubelzorg aan het juiste adres bent. Scrollt u verder?

Meubelzorg en maatwerk
Een eye-catcher van een relaxbank of fauteuil op maat laten maken? Bij Meubelzorg zit u letterlijk en figuurlijk goed. Als specialist in optimaal zitcomfort snappen wij dat u persoonlijke wensen en behoeften heeft. Ieder mens is uniek. Uniek in wat u lekker vindt zitten, wat u mooi vindt en wat uw lichaam nodig heeft om op te kunnen laden. Werken met maten van de ‘gemiddelde Nederlander’ doen wij dan ook niet aan. Wat u verder van ons mag verwachten?

  • Gratis service aan huis: probeer modellen in uw eigen woonkamer uit

  • Tot wel 10 jaar garantie

  • Onze servicedienst komt aan huis om een mankement te verhelpen

  • Laagste prijs(garantie) tegen hoge kwaliteit

3x Waarom een stoel of bank op maat een slimme keuze is
Mocht u in dubio zijn of een stoel of bank op maat echt iets voor u is, dan hebben wij een drietal pluspunten op een rij gezet:

#1: Ultiem comfort
Van een op maat gemaakte stoel of bank mag u optimaal zitcomfort verwachten. De relaxbank, -fauteuil of sta-op stoel is zo op uw fysieke conditie, beenlengte en zitgedrag afgestemd, dat het perfect met uw lichaamsbehoefte matcht. U krijgt wat u verdient!

#2: Combi van relaxfunctie
Een (relax)bank of stoel op maat kunt u verrijken met zogenoemde relaxfuncties. U bepaalt welke mix van functies het mag worden om ultiem te kunnen ontspannen en om uw lichaam de support te geven waar het om vraagt. Van elektrisch verstelbare voetsteun tot ergonomische rugleuning. Stuk voor stuk voorzien van de nieuwste technieken.

#3: Volledig naar smaak
Over smaak valt niet te twisten. Precies dat smaakte voor ons naar meer! Een stoel of bank op maat is een investering waar u jarenlang (zit)plezier van mag verwachten. Dat zit ‘m niet alleen in het zitcomfort en relaxfuncties, maar juist ook in de look and feel. Bij een relaxbank of -fauteuil op maat kunt u kiezen uit tientallen modellen en ruim duizend kleuren (leer of stof). Zo kunt u uw ideale meubelstuk samenstellen die mooi blendt met de rest van uw interieur. Per slot van rekening wil het oog ook wat!

Hoe een bank of fauteuil op maat laten maken in z’n werk gaat
In het algemeen adviseren wij om eerst één van onze showrooms (Heerhugowaard, Udenhout en binnenkort in Barendrecht) te bezoeken en te inventariseren wat de mogelijkheden zijn. Mocht dit lastig voor u zijn, dan kunt u ook in onze online shop terecht om het volledige assortiment door te spitten. Laat het vervolgens even rustig bezinken en plan vrijblijvend een proefzitafspraak bij u thuis in. Zie het als een showroom aan huis. Zo kunt u in uw eigen vertrouwde omgeving zien en ervaren hoe de meubelstukken waartussen u twijfelt, zitten. Daarbij analyseren onze ergotherapeutische experts de voor u optimale zithoogte, -diepte, -hoek, -breedte, plaatsing van de hoofdsteun en de juiste ondersteuning van uw wervelkolom.

Stoel of (relax)bank op maat aanmeten? Maak hier uw afspraak
Vraag hier een gratis proefzitafspraak aan, bel ons op 085-065 5292 of stuur gerust een e-mail naar info@meubelzorg.nl.

Altijd een relaxstoel, een bank of een sta-op stoel die bij je past

Specialist in optimaal zitcomfort

Taal en land veranderen

WELKOM BIJ MEUBELZORG!

Wijzig hieronder het land om de juiste taal in te stellen.

Land
Nederland
België
Taal
Nederlands
Frans
Nederlands
Frans
Opslaan