Kies uw Vaderdag korting en zit klaar voor Vaderdag!
Download brochure

Algemeen

Design draaifauteuil, waarom we er niet omheen draaien

De draaifauteuil. De relaxstoel waar u alle kanten mee op kunt. Letterlijk! Dankzij de draaipoot kunt u in elke gewenste richting zitten. Telkens een ander uitzicht zonder te hoeven sjouwen of de kamer te verbouwen. Scroll verder om meer over de design draaifauteuil te weten te komen.

Waarom een design draai fauteuil kopen een slim idee is
De draaistoel. Een naam die weinig uitleg nodig heeft. Het is een lekkere luie stoel die soepel met elke beweging meedraait. Het liefst staat ie op een centrale plek in de woonkamer, als blikvanger bijvoorbeeld. Zo kan ‘ie soms zelfs tot zo’n 270º ronddraaien, en kan u dagelijks genieten van een ander prachtplek van uw woning (of tuin). Voor welk panorama kiest u vandaag?

Het aangename van een draai stoel is dat ‘ie met elke beweging uw lichaam volgt. Zonder tegensputteren. Dit gevoel van vrijheid draagt bij aan een natuurlijk comfortabel gevoel. En daarbij heeft de beweeglijkheid van de stoel iets actiefs, waardoor u zelf ook sneller actief gaat zitten en wilt bewegen. Mooi meegenomen als u zich realiseert dat we massaal steeds meer vanuit onze luie fauteuil (kunnen) doen. Laptop op schoot voor een serie als man- of vrouwlief iets op de televisie wil kijken, smartphone bij de hand. Niet voor niets dat de design draaifauteuil de favoriet van velen is. Een moderne stoel met net dat beetje extra.

Wat zijn de voordelen van een draaistoel?

  • Sommige draaifauteuils kunnen tot maar liefst 270º draaien. Iets wat een vrij gevoel en een afwisselend uitzicht geeft.

  • De draaistoel is de ideale relaxstoel. Optimaal zitcomfort verzekerd, mits de fauteuil op uw zitbehoeften is aangemeten.

  • Uit automatisme beweegt u vanzelf meer vanuit uw design draai stoel. Vergelijk het maar eens met een schommelstoel. Niet alleen kids vinden het heerlijk om erin te wiebelen, ook volwassenen gaan automatisch meer bewegen. Tuurlijk, het is niet te vergelijken met een sportles of wandeling, maar alle beweging om lekker soepel te blijven is pure winst.

Draaifauteuil met draaivoet
Of u nu voor een relaxstoel gaat of een sta-op stoel, vaak zijn ze in een heuse draaistoelvariant verkrijgbaar. En dat betekent inclusief stevige ronde of stervormige draaivoet. Met de een kunt u een kwartslag draaien, met de ander kunt u driekwart van uw woonkamer bewonderen: 90º, 180º of 270º. Zodra u de mogelijkheid heeft om vanuit uw stoel te draaien, gaat u er gretig gebruik van maken. Geloof ons!

Maatwerk draaifauteuil van Meubelzorg
Aangezien een draaifauteuil een ware eyecatcher in uw woonkamer wordt, vinden wij het bij Meubelzorg erg belangrijk dat ‘ie volledig naar uw zin is. U bepaalt de uitstraling: klassieke, moderne of stoere draaifauteuil. En wilt u ‘m van leer of liever stof? Onze experts helpen u uw perfecte maatwerk meubelstuk(ken) te vinden. En daarbij:

  • Gratis showroom bij u thuis: doe de test in uw eigen woonkamer

  • Analyse van ergotherapeutische experts naar uw ideale zit-, armleuninghoogte, -diepte, -hoek en lendensteun

  • Tot 10 jaar garantie

  • Mankement aan uw draaifauteuil? Onze servicedienst schiet te hulp

  • Laagste prijsgarantie voor topkwaliteit meubels

Het volledige assortiment aan draaifauteuils bekijken? Klik hier.

Plan een gratis proefzitafspraak
Vraag hier een gratis afspraak om te proefzitten aan, bel ons op 085 110 0653 of e-mail naar info@meubelzorg.nl. De draaifauteuil. De relaxstoel waar u alle kanten mee op kunt. Letterlijk! Dankzij de draaipoot kunt u in elke gewenste richting zitten. Telkens een ander uitzicht zonder te hoeven sjouwen of de kamer te verbouwen. Scroll verder om meer over de design draaifauteuil te weten te komen.

Altijd een relaxstoel, een bank of een sta-op stoel die bij je past

Specialist in optimaal zitcomfort

Taal en land veranderen

WELKOM BIJ MEUBELZORG!

Wijzig hieronder het land om de juiste taal in te stellen.

Land
Nederland
België
Taal
Nederlands
Duits
Frans
Nederlands
Frans
Duits
Opslaan