Nu ook op zondag geopend! Bel nu: 085-065 5292
Download brochure

Algemeen

Een relax fauteuil met staop motoren hoeft niet duur te zijn, een staopstoel van Meubelzorg, dat is fijn!

Een relax fauteuil met staop motoren hoeft niet duur te zijn, een staopstoel van Meubelzorg, dat is fijn!

De meeste klanten zeggen nog geen staop nodig te hebben, ze zijn nog fit en vitaal. Toch adviseren wij een stoel veelal met een staop motor. Omdat het voor zowel Meubelzorg als onze klanten voordeliger is. Een staopstoel heeft namelijk maar 6% btw en een gewone fauteuil 21% btw. Dus een staop motor zit er dan zo wat gratis bij!

Een fauteuil van Meubelzorg

Meubelzorg is nog een echte ouderwets Hollands bedrijf, we zijn Meubelzorg een bedrijf met een visie. Service en zorg voor onze klanten. Wat er ook is, wij staan altijd voor u klaar. Een klacht moet u ook gelijk melden, zodat wij dit direct kunnen oplossen. Stoel niet goed, dan ruilen we de stoel om net zolang totdat u tevreden bent. Zorg en service staat bij ons op 1.

Demonstratie aan huis

Onze Meubelzorg adviseurs komen bij u aan huis. U kunt ten alle tijde een afspraak maken, ook in het weekend en of in de avond. De Meubelzorg adviseur heeft altijd een aantal stoelen bij zich om direct te leveren. Maar de Meubelzorg adviseur kan de stoel ook inmeten en geheel op maat leveren. Het voordeel van een stoel op maat is, dat u beter en lekkerder zit. Heerlijk relaxen met een kop koffie of een glas wijn. Met een relaxfauteuil van Meubelzorg kan het.

Altijd 5 maatfauteuils tijdens demonstratie

Elke demonstratiebus van Meubelzorg heeft minimaal 5 verschillende soorten en maten fauteuils bij zich. Zodra de afspraak is gemaakt neemt de telefoniste alvast de lengte, voorkeuren en bijzonderheden op voor de afspraak. Zodat de Meubelzorgadviseur gelijk een perfecte stoel mee neemt. Is deze fauteuil geheel naar u zin, dan kunt deze ook direct kopen en dan laat de Meubelzorg adviseur de stoel ook direct staan.

Demonstratie afspraak maken

Indien u een demonstratie afspraak wilt maken dan kunt u direct bellen met ons kantoor of mailen naar info@meubelzorg.nl , binnen 48 uur kunt u dan de demonstratie verwachten. U hoeft niet perse slecht te been te zijn voor een demo afspraak, het is juist prettig om de fauteuils in u eigen huis te zien en te ervaren.

Altijd een relaxstoel, een bank of een sta-op stoel die bij je past

Specialist in optimaal zitcomfort

Taal en land veranderen

WELKOM BIJ MEUBELZORG!

Wijzig hieronder het land om de juiste taal in te stellen.

Land
Nederland
België
Taal
Nederlands
Duits
Frans
Nederlands
Frans
Duits
Opslaan