Kies uw Vaderdag korting en zit klaar voor Vaderdag!
Download brochure

Algemeen

Elektrische fauteuil? Dit is wat u erover wilt weten

Er gaat niets boven een comfortabele stoel. Zo’n uitnodigende eyecatcher in de woonkamer. Heerlijk onderuit zakken na een lange (werk)dag of uren relaxen tijdens een druilerige dag. In deze blog zoomen wij in op de elektrische stoel. Eén die nog vaak het imago van ‘stoffige’ en ‘ouderwets’ heeft. Alleen, is dat wel terecht of heeft de elektrische relaxfauteuil een flinke moderniseringsslag doorgemaakt? U leest het hier.

Voordelen van de elektrische (relax)stoel
De elektrische (relax)stoel. Zie het als de ultieme relaxstoel die zeker de afgelopen jaren sterk aan populariteit heeft gewonnen. Deels heeft ‘ie dit te danken aan de veelzijdigheid aan comfortopties, deels aan de looks.

Baas boven baas, dat gaat zeker op voor de elektrische fauteuil. Want waar een normale stoel al een heerlijk oplaadpunt kan zijn, doet de elektrische relaxstoel er nog een schepje (of twee) bovenop. Om nog comfortabeler te zitten, is dit type stoel van top tot teen verstelbaar. Ga voor extra comfort met een voeten- of neksteun, geef uw rug extra rust met een aanpasbare rugleuning of bedien de armleuningen. U snapt, alles om uw lichaam de support te geven die het verdient.

Voordelen van een elektrische relaxfauteuil op een rij:

#1: Optimaal, ergonomisch (zit)comfort
Geniet van ultiem zitcomfort, zeker wanneer u ‘m volledig op maat laat maken. Dit laatste is een aanrader aangezien ieder mens uniek is. Zo kan een elektrische relaxstoel perfect naar uw lichaamsbehoefte worden gemaakt op basis van uw fysieke conditie, beenlengte en zitgedrag.

#2: Volledig verstelbaar
Daarnaast draait het er bij een moderne, elektrische fauteuil om dat u elk onderdeel van de stoel naar eigen wens kan instellen. Neemt u ‘s ochtends liever een actieve houding aan? Dan kunt u dit in één vingervlugge handeling regelen. Mag ‘s avonds de relaxmodus aan? Dan zorgt u ervoor dat de elektrische relaxstoel horizontaal komt te staan.

#3: Sta-op functie
Het mooie van elektrische fauteuils is dat een groot deel ervan kan worden voorzien van een zogenoemde sta-op functie. Dankzij deze moderne mechaniek wordt opstaan vanuit een relaxstoel een stuk makkelijker. Een aangename aanwinst voor mensen die dat extra steuntje in de rug goed kunnen gebruiken wanneer zij uit de stoel willen opstaan.

Hoe werkt een elektrische fauteuil?
Goede vraag! Zo zijn er relaxmeubels die zichzelf automatisch instellen of die met een simpele tiptoets zijn te bedienen. Daarbij is het bij een elektrische relaxstoel op maat de vraag voor hoeveel losse motoren u wilt gaan. Des te meer motoren, des te groter het aantal zithoudingen en het comfort. Zo kan één motor al voldoende zijn als u alleen de voetklep wilt kunnen bedienen. Liever de regie over elk apart onderdeel van de elektrische stoel hebben? Dan is de kans groot dat u uitkomt op een vijftal aandrijvingen. Van hoofdsteun tot zitting, van rugleuning tot zithoogte van de stoel. Zo bent u altijd verzekerd van een voor u gezonde zit- of lighouding.

Maatwerk elektrische relaxfauteuil van Meubelzorg
Lijkt zo’n elektrisch verstelbare stoel u wel iets? Werp dan eens een blik op ons allround assortiment. Zo ziet u dat de mogelijkheden eindeloos zijn. Gaat u voor sterk stoffen materiaal of past leer meer bij uw interieurstijl? En wie weet wilt u naast een relaxstoel ook een bank met elektrische relaxfunctie(s) kiezen. Wat het ook mag worden, bij Meubelzorg helpen wij u graag uw ideale maatwerk meubelstuk(ken) te vinden.

Wat u van ons mag verwachten:

  • Gratis showroom aan huis: test modellen in uw eigen woonkamer

  • Ergotherapeutische experts analyseren de juiste zit-, armleuninghoogte, -diepte, -hoek en lendensteun

  • Tot 10 jaar garantie

  • Servicedienst aan huis mocht er een mankement verholpen moeten worden

  • Gegarandeerd de laagste prijs voor kwalitatief hoogwaardige meubels

Plan een gratis proefzitafspraak
Vraag hier een gratis proefzitafspraak aan, bel ons op 085 110 1057 of e-mail naar info@meubelzorg.nl.

Altijd een relaxstoel, een bank of een sta-op stoel die bij je past

Specialist in optimaal zitcomfort

Taal en land veranderen

WELKOM BIJ MEUBELZORG!

Wijzig hieronder het land om de juiste taal in te stellen.

Land
Nederland
België
Taal
Nederlands
Duits
Frans
Nederlands
Frans
Duits
Opslaan