Nu ook op zondag geopend! Bel nu 085-0655292
Download brochure

Algemeen

Senioren stoel of bank? Dit is waarom er speciaal meubilair voor ouderen bestaat

Of we het nu willen of niet, ouder worden komt met gebreken. Zo neemt de mobiliteit van onze wervelkolom af, krijgen we meer issues met onze balans en vermindert de spierkracht. Dit doorvertaald naar het dagelijkse leven betekent onder andere dat het makkelijk uit een stoel of bank stappen uitdagender wordt. Een letterlijke steun in de rug is dan gewenst. Een bank of elektrische stoel voor ouderen biedt uitkomst!

Wat maakt een senioren stoel een senioren stoel?
Uw lichaam de rust geven waar het om vraagt is één, maar wat te denken van ontspannen opstaan? Iets wat in de loop der jaren niet altijd meer een vanzelfsprekendheid is. Gelukkig wordt dankzij onze sta-op mechaniek opstaan vanuit uw luie stoel weer kinderspel. Een zeer mooie functionaliteit die u de support en het gevoel van vrijheid geeft.

Naast de sta-op functie heeft onze collectie aan banken of (elektrische) stoelen voor ouderen meer in petto. Als er namelijk iets is wat belangrijk is, is het wel dat het meubilair volledig op maat is te maken. Alleen door maatwerk meubelstukken in huis te halen, kunt u uw lichaam de welverdiende rust en ondersteuning geven. Bovendien kunt u door ‘gezond’ te zitten eventuele lichamelijke ongemakken verminderen of deze zelfs voor zijn. Optimaal zitcomfort noemen wij dat.

Mogelijkheden van een ergonomische stoel voor ouderen
Zoals gezegd vraagt ons lichaam op latere leeftijd om wat extra’s. Maak het uzelf zo makkelijk mogelijk door te kiezen voor een ergonomische stoel of bank voor senioren op maat. Aan welke functionaliteiten u zoal kunt denken? Van elektrisch verstelbare voet- tot hoofdsteun, en van variabele rugleuning tot in hoogte aanpasbare zithoogte. Elk onderdeel van uw senioren stoel of bank kunt u zo laten maken dat het individueel handmatig of elektrisch te bedienen is. Dankzij de diversiteit aan standen zit er gegarandeerd altijd een voor u juiste zit- of lighouding tussen.

Eén, twee of vijf motoren in elektrische stoel of bank voor senioren
Onder het mom van ‘gemak dient de mens’ kunnen wij bij Meubelzorg één tot maar liefst vijf losse motoren in uw senioren sta-op stoel of bank installeren. Des te meer motoren, des te meer mogelijkheden. Zo kunt u bij een vijftal motoren de sta-op functie regelen, en zijn de rugleuning, voetklep, hoofdsteun en zitting apart bedienbaar. Het grootste voordeel van elektrische bediening is dat u elke relaxfunctionaliteit traploos kunt regelen. Zo zit de voor u perfecte en meest gezonde houding er altijd tussen!

Moderne senioren stoel of bank op maat aanmeten?
Er gaat niets boven het thuis kunnen testen van uw potentiële nieuwe senioren stoel of bank. Goed nieuws! Bij Meubelzorg komen onze ergotherapeutische experts graag met een heuse ‘thuis showroom’ bij u op de koffie om erachter te komen wat de voor u beste bank of sta-op stoel is. Daarbij analyseren onze experts direct de optimale zithoogte, -diepte, -hoek, armleuninghoogte en lendensteun. Smaakt naar meer, niet waar?

Maak een vrijblijvende proefzitafspraak
Vraag hier een gratis proefzitafspraak aan, bel ons op 085-065 5292 of stuur gerust een e-mail naar info@meubelzorg.nl.

Altijd een relaxstoel, een bank of een sta-op stoel die bij je past

Specialist in optimaal zitcomfort

Taal en land veranderen

WELKOM BIJ MEUBELZORG!

Wijzig hieronder het land om de juiste taal in te stellen.

Land
Nederland
België
Taal
Nederlands
Duits
Frans
Nederlands
Frans
Duits