Uitverkoop: tot 75% korting wegens nieuwe collectie!
Download brochure

Algemeen

Sta-op stoel vergoeding

Kom erachter of u recht heeft op een sta-op stoel vergoeding
Toegegeven, er hangt een prijskaartje aan een sta-op stoel. Zeker als het item volledig op uw persoonlijke wensen en behoeften wordt aangepast. Maatwerk is het. Nu kunnen wij ons heel goed voorstellen dat niet elke portemonnee het aan kan. Om die reden is er in uitzonderlijke gevallen een vergoeding in het leven geroepen. Of u recht heeft op de sta-op stoel vergoeding? Scroll verder, dan praten wij u bij.

Hoe weet ik of ik recht heb op een sta-op stoel vergoeding?
Om gelijk met de deur in huis te vallen, het is zeker geen vanzelfsprekendheid om voor de vergoeding ‘sta op stoel’ in aanmerking te komen. Veel zorgverzekeraars hebben een medische waslijst waar aardig wat vinkjes groen moeten kleuren om financiële ondersteuning te ontvangen. Het is zeer afhankelijk van uw medische situatie, zorgverzekeraar en type verzekering. Onthoud dan ook dat er vaak geen sta-op stoel vergoeding wordt gegeven.

Waar wij graag een eenduidig antwoord zouden willen geven, zit het wel of geen recht hebben op een sta-op stoel vergoeding iets complexer in elkaar. Om erachter te komen of u in aanmerking komt, raden wij aan om rechtstreeks contact op te nemen met uw zorgverzekeraar. Zij kunnen uw polis erbij pakken en aangeven hoe de vork in de steel zit.

Stel nu dat u van uw zorgverzekeraar een ‘nee’ krijgt, dan kunt u ook altijd het Wet Maatschappelijke Ondersteuning-loket (WMO) van uw gemeente benaderen. Wat dit is? Het is een initiatief van de overheid, waarmee zij financiële ondersteuning bieden om mensen zelfstandig thuis te laten wonen. Hoewel het per gemeente verschilt of er wel of geen potje voor een sta-op fauteuil vergoeding is, kunt u altijd een balletje opgooien. Om een cliché te gebruiken: niet geschoten, is altijd mis.

Weet dat wanneer u een aanvraag indient u zal worden gevraagd om het te laten onderbouwen door een advies van een medisch specialist. Vervolgens kan een WMO-consulent bij u thuis langskomen om het belang van de ergonomische stoel in te schatten. Wanneer wordt ingezien dat de mobiliteit van uw wervelkolom afneemt, u issues met uw balans of verminderde spierkracht heeft, dan ontvangt u wellicht een gedeeltelijke opsta stoel vergoeding.

Assortiment sta-op stoelen van Meubelzorg
Bij Meubelzorg doen wij er alles aan dat u letterlijk en figuurlijk er goed bij zit. Voor elk uniek lichaam, voor elke portemonnee. Met onze ruime collectie aan banken, relax- of sta-op stoelen op maat kunt u uw lichaam de support geven dat het nodig heeft. Zak lekker onderuit, geef uw lichaam de rust die het verdient en sta ontspannen op. Onze sta-op mechaniek maakt opstaan vanuit uw luie stoel kinderspel. Maatwerk support gemixt met het gevoel van vrijheid, dat is waar Meubelzorg haar steentje aan bijdraagt.

Het volledige assortiment aan sta-op-stoelen bekijken? Klik hier.

Waarom een sta-op stoel bij Meubelzorg kopen?
Waar wij niet zo gecharmeerd zijn van het “wij van WC-eend verkopen WC-eend”-principe, grijpen wij toch even dit moment aan om iets meer over onszelf te vertellen. Al jaren zijn wij gespecialiseerd in optimaal zitcomfort. Onze experts weten waar zij het over hebben. Werken met de maat van de “gemiddelde Nederlander”, doen wij niet. Elk individu is uniek. En dat is niet het enige wat u van ons mag verwachten:

  • Gratis service aan huis: probeer modellen in uw eigen woonkamer uit

  • Tot wel 10 jaar garantie

  • Onze servicedienst komt aan huis om een mankement te verhelpen

  • Laagste prijs(garantie) tegen hoge kwaliteit

Maak een vrijblijvende afspraak proefzitten
Vraag hier een gratis proefzitafspraak aan, bel ons op 085-065 5292 of stuur een e-mail naar info@meubelzorg.nl.

Altijd een relaxstoel, een bank of een sta-op stoel die bij je past

Specialist in optimaal zitcomfort

Taal en land veranderen

WELKOM BIJ MEUBELZORG!

Wijzig hieronder het land om de juiste taal in te stellen.

Land
Nederland
België
Taal
Nederlands
Frans
Nederlands
Frans
Opslaan