Kies uw Vaderdag korting en zit klaar voor Vaderdag!
Download brochure

Algemeen

Staopstoel, relaxfauteuil en stoel op maat demonstratie bij u thuis!

4 vriendinnen besloten gelijktijdig een demonstratie aan te vragen bij Meubelzorg.
Het was een gezellige dag en alle dames waren zeer tevreden met de meubeladviezen van onze Meubelzorg adviseur. Doordat de dames alle vier direct een staopstoel op maat bestelden, kregen ze een extra korting van Meubelzorg. Uiteraard ook omdat ze veel reclame gaan maken in hun omgeving.

Staopstoel, relaxfauteuil en stoel op maat demonstratie bij u thuis!
Of u nu alleen woont, samen, inwonend en of gezamenlijk een demonstratie aan huis wil aanvragen, het kan allemaal bij Meubelzorg. U maakt een afspraak via de website en wij sturen één van onze meubeladviseurs met de demonstratie wagen bij u langs. U hoeft niet naar de wagen, de meubeladviseur brengt elke stoel bij u naar binnen. Zodat u op uw gemak alles kunt bekijken. U kunt dan zitten in diverse soorten maten stoelen en dat niet alleen, deze stoelen maken wij geheel voor u op maat. Een iets langere rug? Een bredere zitting, langere zitting, hoger, lager u noemt het maar op alles is mogelijk. Een fauteuil die geheel conform uw wensen zal worden gemaakt. Mooier kan het niet!

Uw oude stoel is nu tot wel €1000,- waard! Vraag niet hoe het kan, maar profiteer er van!
Uiteraard kunnen wij u vertellen hoe het mogelijk is dat wij tot wel €1000,- voor uw oude stoel kunnen geven. Meubelzorg maakt fauteuils op maat en kan dus ook oude stoelen opknappen en weer door verkopen. Dat doen wij momenteel naar Oost-Europese landen, daar zijn ook veel ouderen die een stoel kunnen gebruiken, maar over weinig financiële middelen geld beschikken. Dan weet u dat uw stoel ook goed terecht komt. Een mooi goed doel, u helpt dan de ouderen in deze landen.

Hoe kan het dat Meubelzorg met zulke hoge kwaliteit goedkoper is dan iedereen?
Meubelzorg heeft lage kosten. Geen dure winkels op a1 locaties, geen dure hoofdkantoren. Van de demonstratiewagen gaat de opdracht rechtstreeks naar de fabriek en zal uw fauteuil direct worden gemaakt. Van fabriek naar de consument. Dat is de kracht van Meubelzorg. Tevens kan er ook niets fout gaan tijdens het maken van uw fauteuil op maat. De meubeladviseur geeft immers de order rechtstreeks door aan de fabriek. Kortom korte lijnen, lage kosten en snelheid.

Meubelzorg kan altijd een leenstoel verzorgen als service!
U kan zomaar in een vervelende situatie belanden, waarbij u niet in het bezit bent van een juist sta-op-stoel. Meubelzorg kan deze zorg voor u overnemen, binnen 24 uur kan één van onze meubeladviseurs bij u zijn, waar dan ook in Nederland. Onze meubeladviseurs hebben altijd een aantal leen fauteuils bij zich. Voordat uw bestelde stoel er is, dan kunt u in ieder geval alvast genieten van de luxe van een sta-op-stoel van Meubelzorg. De levertijden van Meubelzorg, zijn afhankelijk van uw bestelling. Meubelzorg streeft naar 4 weken, maar de levertijd is vanwege de enorme drukte ca. 6 weken.

Altijd een relaxstoel, een bank of een sta-op stoel die bij je past

Specialist in optimaal zitcomfort

Taal en land veranderen

WELKOM BIJ MEUBELZORG!

Wijzig hieronder het land om de juiste taal in te stellen.

Land
Nederland
België
Taal
Nederlands
Duits
Frans
Nederlands
Frans
Duits
Opslaan