Witte sta-op stoel hoge stand

Keuze maken in staopstoel met  1, 2 of 3 motorige sta-opstoel

Keuze maken in staopstoel met  1, 2 of 3 motorige sta-opstoel

Een relaxfauteuil met meerdere motoren kan er ook voor zorgen dat u eenvoudiger uit de stoel kan opstaan, ook wel een sta-opstoel genoemd. Het allergrootste voordeel van elektrisch is vooral, dat u alles traploos kunt regelen. Indien u alles apart wil bedienen, dan is het handig om meerdere motoren te nemen. Meubelzorg heeft zelfs stoelen met wel 5 motoren, bediening van voetklep, bediening van rug, bediening van zitting, bediening van hoofdsteun, bediening van staop, en zelfs elektrische lendepomp. Dus een staopstoel kan een verschillend aantal motoren hebben. Het verschilt van 1 tot 5 motoren. Des te meer motoren des te meer mogelijkheden. Hier geven wij een opsomming van mogelijkheden, met een demonstratie van een staopstoel c.q. relaxfauteuil komt u er zeker achter wat het beste bij u past. Zelf ervaren is inmiddels weten.

Staopstoel met 1 motor

Een staopstoel met 1 motor is een stoel waarbij u alles met een motor moet regelen. Of alles omhoog of alles omlaag of rechtop zitten. Voordeel 1 knop, nadelen zijn: niet rugleuning recht en voetklep omhoog, wel zo fijn als u tv kijkt bijvoorbeeld. Indien u alleen de staopmodule gebruikt van een staopstoel dan heeft u voldoende aan 1 motor, wilt u de staopstoel ook  gebruiken als relaxfauteuil, dan zijn meerdere motoren aan te bevelen.

Staopstoel met 2 motoren

Een staopstoel met 2 motoren is bij veel modellen dan voor de voetklep apart te bedienen. U kunt dan bijvoorbeeld rechtop zitten met de staopstoel en de voetklep om hoog houden. Ook is het mogelijk om met 2 motoren de rug apart te bedienen. De staop motor van de staopstoel doet wat ie moet doen, helpen bij op staan. Het grootste verschil is met 2 motoren dat u meerder bediengingsmogelijkheden heeft van de staopstoel, de stoel is met 2 motoren een semi relaxfauteuil.

Staopstoel met 3-6 motoren

Gaat u voor totaal comfort dan kiest u voor een staopstoel c.q. relaxfauteuil met 3 tot 5 motoren. In deze staopstoel c.q. relaxfauteuil bent u de koning. U kunt alles separaat bedienen. De volgende functies zitten op deze complete staopstoel c.q. relaxfauteuil:

 1. Staopmodule
 2. Rugleuning apart bedienbaar
 3. Voetklep apart bedienbaar
 4. Hoofdsteun apart bedienbaar
 5. Zitting apart bedienbaar
 6. Lendepomp elektrisch bedienbaar

Kortom een staopstoel c.q. relaxfauteuil die u geheel naar uw eigen zin kan samenstellen. Ook zijn onze stoelen geheel op uw maat te maken. Wij leveren de staopstoel c.q. relaxfauteuil ook in hoge kwaliteit leren en prachtige stoffen. Keuze voldoende. Wilt u een vrijblijvende demonstratie aan huis? Mail ons https://meubelzorg.nl/demonstratie/   of bel nu tel:0850655292   Uiteraard kunnen wij u ook onze brochure toesturen info@meubelzorg.nl

Meubelzorg opent op 1 december een nieuwe showroom

Meubelzorg groeit gestaag door dankzij het vertrouwen wat wij van onze klanten krijgen

Onze klanten waarderen ons enorm, wij krijgen een 9,5/10 voor onze staopstoelen, relaxfauteuils, massagestoelen en stoelenopmaat!

Waardering 9,5/10 door onze klanten! 

Showroom opening per 1 december in Heerhugowaard

Wij werken met succes met demonstratie bussen aan huis, hierbij kunnen onze klanten op gemak een staopstoel en of relaxfauteuil op maat uitzoeken. Dit naar volle tevredenheid van onze gewaardeerde klanten. Toch krijgen wij vaak het verzoek om ons kantoor te bezoeken. Aan dit verzoek gaan we dan per 1 december een vervolg geven. De werkzaamheden zijn in volle gang.

Volop keuze in de showroom

In onze showroom zullen alle modellen staan en in alle soorten en maten te leveren. Wij hebben in de showroom alle gelegenheid om een staopstoel en of relaxfauteuil voor u aan te meten. De adviseurs in de showroom kunnen u geheel van dienst zijn en uw vrijblijvend helpen. Er zullen mooie combinaties te zien zijn van 3 zits, 2 zits en bij passende fauteuils.

Massagestoelen

Ook hebben we een afdeling met massagestoelen, puur even op uw gemak een vrijblijvende proefzit in een massagestoel naar uw keuze. Koffie of thee erbij en een heerlijke middag voor u. Keuze bepaald en u heeft een massagestoel snel bij u thuis staan.

Showroom nieuws

Wij houden u op de hoogte van de laatste nieuwtjes van de showroom via deze blog.

Geen geduld of snel een stoel voor u nodig?  bel dan nu voor een demonstratie aan huis 

 

 

Een demonstratie aan huis, heerlijk proefzitten, binnen 24 uur bij u thuis!

 Een demonstratie aan huis, heerlijk proefzitten, binnen 24 uur bij u thuis!

Waar u ook woont, wanneer u ons nodig heeft, wij kunnen binnen 24 uur bij u langskomen voor een vrijblijvende demonstratie van onze staopstoelen, relaxfauteuils en of massagestoelen. Niets is beter dan even proefzitten in de stoelen op maat van Meubelzorg. Wij hebben altijd iemand bij u in de buurt voor een vrijblijvende demonstratie.

Demonstratie aan huis 

Zodra u een afspraak heeft gemaakt, vragen wij enige informatie van u door de telefoon. Uw lengte, uw gewicht, het gewenste model en of speciale wensen. Wij zorgen er dan voor dat de wagen is geladen met een aantal voorbeelden  staopstoel en of relaxfauteuil op maat. De adviseur is reeds bij u ingepland en komt bij u aan huis. Van te voren neemt hij eerst met u door wat het beste voor u kan zijn.

De staopstoel en/of relaxfauteuil in huis

De adviseur haalt dan de staopstoel en of relaxfauteuil uit de wagen en rijd deze bij u naar binnen. in de winter neemt de stoel eerst even de kamertemperatuur aan. Daarna kunt u gaan proefzitten, de adviseur zal u uitleggen welke mogelijkheden de staopstoel en of relaxfauteuil heeft. Vele opties zijn mogelijk, van 1 motor tot wel 5 motoren, massage, relax, alle delen apart bedienbaar, denk aan tiptoets, elektrische hoofdsteun etc. Samen met de adviseur maakt u een keuze van de opties die u zou willen op uw staopstoel en of relaxfauteuil.

Uniek maatwerk

Maatwerk is steeds belangrijker voor, zodra u meer gaat zitten. Een verkeerde zit zorgt immers voor veel lichamelijke klachten.

“Denk aan uw rug, extra steun is dan noodzakelijk!”

“Uw bekken, wat is voor u comfortabel?, zacht, hard of medium? “.

U kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen uw fauteuil geheel naar uw wensen maken. Meubelzorg heeft al vele klanten gelukkig gemaakt met een maatwerk fauteuil. Ook uw lengte of gewicht kunnen bij een standaard fauteuil voor veel ongemakken zorgen, zoals voetklep te kort, rugleuning te kort of te lage armleuningen. Ook die details kunnen wij geheel naar wens fabriceren.

U heeft een fauteuil nodig voor uw comfort. Meubelzorg kan elke gewenste maat fauteuil leveren. Geen standaard maten, maar echt maatwerk. Aan elke fauteuil besteden wij veel aandacht. Vanaf ontwerp tot levering. De adviseur zal u geheel inmeten voor de perfecte zit op maat.

Deze maten worden doorgegeven aan de fabricage afdeling. Daar maken wij uw stoel geheel naar uw maten. Uw keuze leer of stof, motoren, elektronica en of massage elementen er in.

Alle aandacht gaat naar de afwerking en jarenlang zitplezier.

Leer of stof

De adviseur heeft vele leren en stoffen bij zich, samen kunt u een keuze bepalen voor wat bij u het beste past, qua materiaal en of kleur. Onze adviseur hebben allen een interieur opleiding genoten. Dus u kunt zeker op hun afgaan indien u zelf geen keuze kunt maken.

Aanbieding op maat

De adviseur heeft nu al uw gegevens, hij maakt nu voor u een aanbieding op maat voor uw staopstoel en of relaxfauteuil. Hier gelden de dan betreffende acties en dan kunt u zeggen, ja dat wil ik of u denkt er nog rustig even over na. De keuze is immers aan u. Wij dienen u beslist.

Wilt u een vrijblijvende demonstratie aan huis?

U belt 085 065 5292 

Meubelzorg kan ook complete meubelsets leveren, 3 en 2 zits geheel op maat te maken.

Meubelzorg kan ook complete meubelsets leveren, 3 en 2 zits geheel op maat te maken.

U krijgt een nieuwe woonomgeving of u bent toe aan een sta op stoel of relaxfauteuil geheel op uw maat. Meubelzorg heeft de mogelijkheid om al uw meubels geheel aan te passen aan uw wensen. U zit graag in een relaxfauteuil, maar ligt ook graag nog op de bank. Met een relaxbank van Meubelzorg kiest u voor echt comfort. De banken zijn in hoogte, lengte en breedte aan te passen. Elektrische bediening voor relaxstanden, de mooiste leren en of stoffen voor langdurig zitplezier.

Zitcomfort is alles

Naarmate u meer ervaring heeft in het zitten, bent u ook kritischer, wij kunnen in uw wensen tegemoet komen. Een fauteuil of bank van Meubelzorg zijn geheel op uw wensen, maten en opties te leveren. Wij hebben bij elke set complete bijpassende modellen, niet dat de fauteuil geheel anders is dan de banken. De banken zijn immers ook qua vulling te kiezen, denk aan zacht, medium of harde zit, het kan allemaal. Vraag een keer een proefzit demonstratie aan.

 

 

Meubelzorg maakt uw fauteuil geheel op maat voor zeer scherpe prijzen ook met staop-motoren!

Meubelzorg maakt uw fauteuil geheel op maat voor zeer scherpe prijzen ook met staop-motoren!

Wij maken uw fauteuil geheel op maat, bij het ouder worden is het zitten steeds belangrijker. Een stoel op maat voorzien met alle luxe en opties is dan essentieel. Het is eigenlijk een levensbehoefte, wat het leven zo fijn maakt. Wij hebben alle soorten designs, opties als sta op motoren, elektrische hoofdsteun, wat uniek is, prachtige leer soorten en uiteraard kunt u uw fauteuil in stof krijgen.

Van modern tot klassieke modellen relax fauteuils

Leverbaar zoals u dat wil. Met motoren, gasveer, elektrisch, vele soorten modellen en uitvoeringen mogelijk. Wat er niet is, maken wij voor u!  Onze meubelmakers hebben jarenlange ervaring in het maken van degelijke meubels voor dagelijks intensief gebruik.

U kunt uw fauteuil uitzoeken bij een kop koffie bij uw thuis!

Waar u ook woont, wij komen naar u toe! Kosteloos en vrijblijvend. Elke adviseur heeft meer dan 12 soorten fauteuils bij zich, om u te laten proef zitten in een heerlijke fauteuil van Meubelzorg. Gelijktijdig zal de adviseur u de stoel geheel aan meten, zodat u precies weet, wat uw juiste maten zijn voor uw stoel op maat.

Vraag nu prijslijst aan:

 

 

Staopstoel, relaxfauteuil en stoel op maat demonstratie bij u thuis!

4 vriendinnen besloten gelijktijdig een demonstratie aan te vragen bij meubelzorg

Het was een gezellige dag en alle dames waren zeer tevreden met de meubeladviezen van onze Meubelzorg adviseur. Doordat de dames alle vier direct een staopstoel op maat bestelden, kregen ze een extra korting van Meubelzorg. Uiteraard ook omdat ze veel reclame gaan maken in hun omgeving.

Staopstoel, relaxfauteuil en stoel op maat demonstratie bij u thuis!

Of u nu alleen woont, samen, inwonend en of gezamenlijk een demonstratie aan huis wil aanvragen, het kan allemaal bij Meubelzorg. U maakt een afspraak via de website en wij sturen één van onze meubeladviseurs met de demonstratie wagen bij u langs. U hoeft niet naar de wagen, de meubeladviseur brengt elke stoel bij u naar binnen. Zodat u op uw gemak alles kunt bekijken. U kunt dan zitten in diverse soorten maten stoelen en dat niet alleen, deze stoelen maken wij geheel voor u op maat. Een iets langere rug? Een bredere zitting, langere zitting, hoger, lager u noemt het maar op alles is mogelijk. Een fauteuil die geheel conform uw wensen zal worden gemaakt. Mooier kan het niet!

Uw oude stoel is nu € 500,- waard! Vraag niet hoe het kan, maar profiteer er van!

Uiteraard kunnen wij u vertellen hoe het mogelijk is dat wij € 500,- voor uw stoel geven. Meubelzorg maakt fauteuils op maat en kan dus ook oude stoelen opknappen en weer door verkopen. Dat doen wij momenteel naar Oost-Europese landen, daar zijn ook veel ouderen die een stoel kunnen gebruiken, maar over weinig financiële middelen geld beschikken. Dan weet u dat uw stoel ook goed terecht komt. Een mooi goed doel, u helpt dan de ouderen in deze landen.

Hoe kan het dat Meubelzorg met zulke hoge kwaliteit goedkoper is dan iedereen?

Meubelzorg heeft lage kosten. Geen dure winkels op a1 locaties, geen dure hoofdkantoren. Van de demonstratiewagen gaat de opdracht rechtstreeks naar de fabriek en zal uw fauteuil direct worden gemaakt. Van fabriek naar de consument. Dat is de kracht van Meubelzorg. Tevens kan er ook niets fout gaan tijdens het maken van uw fauteuil op maat. De meubeladviseur geeft immers de order rechtstreeks door aan de fabriek. Kortom korte lijnen, lage kosten en snelheid.

Meubelzorg kan altijd een leenstoel verzorgen als service!

U kan zomaar in een vervelende situatie belanden, waarbij u niet in het bezit bent van een juist staopstoel. Meubelzorg kan deze zorg voor u overnemen, binnen 24 uur kan één van onze meubeladviseurs bij u zijn, waar dan ook in Nederland. Onze meubeladviseurs hebben altijd een aantal leen fauteuils bij zich. Voordat uw bestelde stoel er is, dan kunt u in ieder geval alvast genieten van de luxe van een staopstoel van Meubelzorg. De levertijden van Meubelzorg, zijn afhankelijk van uw bestelling. Meubelzorg streeft naar 4 weken, maar de levertijd is vanwege de enorme drukte ca. 6 weken.

Demonstratie of folder aan vragen? Bel nu: 085-065 52 92

Of vul dit formulier nu in:

Demonstratie aanvragen

 

 

 

 

 

 

Belafspraak maken

Sta op stoel, relaxfauteuil op maat thuis in laten meten, vandaag bellen, morgen adviseur aan huis!

Sta op stoel, relaxfauteuil op maat thuis in laten meten, vandaag bellen, morgen adviseur aan huis!

Een heerlijke relaxfauteuil geheel op maat voor u persoonlijk. Niets is fijner dan heerlijk te kunnen zitten, het voorkomen van lichaamsklachten, het kunnen ontspannen van de tv, of na een corpulente maaltijd. Geniet van het leven en kies voor u zelf! Een sta op stoel is tegenwoordig geen ouderwetse stoel meer die er ook zo uit ziet als een sta op stoel. De sta op stoelen van Meubelzorg kunnen in elk huishouden staan, of u nu 20 bent of 80, een sta op stoel, relaxfauteuil en stoel op maat is gewoon uw persoonlijke stoel.

Moderne staop stoel op maat

Moderne sta op stoel op maat

Voor het uitzoeken van uw persoonlijke sta op stoel, relaxfauteuil geheel op maat, komen wij bij u thuis!

Meubelzorg Kaart

Waar u ook woont, er is altijd een adviseur bij u in de buurt, geheel vrijblijvend kunt u onder het gemak van een kop koffie, thuis uw eigen stoel uitzoeken. Binnen 24 uur staan wij met een demonstratiewagen voor uw deur. De adviseur heeft meer dan 12 soorten modellen bij zich met vele verschillende opties, leer en of stof. De adviseur kan u alles laten zien en hij heeft ook vele soorten maten als voorbeeld bij zich. Soms past de stoel die de adviseur bij zich bij u als gegoten, dan kan hij die ook direct leveren. U kunt kiezen uit vele opties en mogelijkheden:

 • eigen zithoogte
 • lende steunen
 • eigen zitdiepte
 • elektrische verstelbare hoofdsteun
 • eigen zitbreedte
 • nek ondersteuning
 • armlegger op uw hoogte
 • perfecte kuitondersteuning
 • tiptoets bediening
 • draai met staop
 • draai staop beveiliging, stoel draait dan niet
 • diverse soorten armleuningen
 • vele soorten rugleuningen
 • 288 soorten en kleuren leer
 • 425 soorten stof
 • poten in hout, aluminium, rvs en nog veel meer
 • ronde, ster, modern, klassiek voeten
 • wieltjes, pootjes, vast
 • antikras
 • sta op motoren
 • 3-5 motoren
 • fluistermotoren
 • met accu, geen snoeren
 • handgemaakt
 • geheel op uw maat

De garantie en service van Meubelzorg zijn uitstekend, zo niet het beste!

Multiform Comfort TV Sessel_mit Model und Liegepostion_ Dolcia schwarz

Indien u heeft besloten om een staop stoel, relaxfauteuil geheel op maat te laten maken, dan kunt u eigenlijk niet meer zonder uw stoel. De stoelen van Meubelzorg zijn met de allergrootste zorg gemaakt en handgemaakt, alvorens u de stoel bij u thuis gebracht krijgt, heeft de stoel al vele testen doorgaan. Meubelzorg heeft hiervoor een stiptheidcheck. De fabrikant test de stoelen op alle omstandigheden, zodat eventuele storingen voorkomen kunnen worden. Mocht u nu toch een storing hebben, dan staan de service monteur van uit de fabriek binnen 24 uur bij u thuis. Hij zal de storing dan terplekke verhelpen. Mocht u geen moment kunnen wachten, dan brengen wij zonodig binnen 2 uur een leenstoel bij u thuis. Service op hoog niveau. Alle maatmeubels worden geleverd met de volgende garantie en service:

 • 5 jaar fabrieksgarantie op leer
 • 24 uurs thuis service bij storing
 • gratis leenstoel binnen 2 uur
 • 2 jaar fabrieks garantie en gratis fabriekservice
 • u belt, of mailt en wij staan voor u klaar!

Bel nu 085 065 52 92

Of vul het formulier in voor een gratis demonstratie bij u thuis

Thuis demonstratie vrijblijvend aanvragen

Het voordeel om thuis een sta op fauteuil op maat te laten inmeten!

“Oost west, thuis best”

Veel senioren hebben dit tegeltje nog thuis aan de wand hangen. Want naarmate men ouder wordt, hoe belangrijker thuis zal worden. U wilt immers genieten op uw leeftijd, niet te veel gedoe en lekker kunnen zitten. Meubelzorg is zo’n bedrijf, met een hart voor u en uw meubels. Een adviseur komt vrijblijvend bij u thuis en laat u de mogelijkheden zien van een sta op stoel, wat u niet kunt zien, maar wel zal merken.

Choice Style, Var. 1, Drehteller Holz geschlossen wenge, Aufstehhilfe Funktion, Punch curry 7869_14Multiform_Comfort_TV Sessel_Detail Berührungssensor_ Dolcia schwarz-1Choice Style, Var. 1, Drehteller Holz geschlossen wenge, Liegeposition, Punch curry 7871_14

Meubelzorg heeft de nieuwste technieken voor een relaxfauteuil combi staop

Zodra de adviseur een afspraak met u heeft gemaakt, dan neemt hij alle tijd voor u. Van te voren heeft u al aangegeven welke modellen uw voorkeur heeft en weten we uw lengte al. De adviseur heeft al diverse maten van stoelen mee, zodat u al kunt proef zitten. In uw eigen omgeving, uw eigen woonkamer, u kan dan ook direct zien of de fauteuil niet te groot is, of deze in uw interieur past en gelijktijdig kunt u prachtige stoffen of een unieke leersoort kunt uitzoeken die bij uw interieur past en ook mooi te combineren is met uw huidige interieur.

Staop stoel als relaxfauteuil met unieke mogelijkheden

De fauteuils van Meubelzorg zijn voor u op maat gemaakt, maar beiden ook vele opties:

 • Staalbuisframe oerdegelijk, manueel, elektrisch, gasveer
 • Traploos bedienbaar, tiptoetsbediening in armleuning
 • Onderstel en koppelstangen bezitten stalen assen en veren
 • Zitcomfort is van polyetherschuim zelfvormend/terugkerend
 • Ook de rug en armleuningen zijn van polyetherschuim voor een perfecte zit
 • Staop motor tot 130 kg geen probleem
 • Hoofdsteunverstelling, manueel en elektrische
 • 1, 2 of 3 motoren en staop motor
 • 4 voetvarianten mogelijk
 • Mogelijk met accu, geen snoeren in zicht
 • Diverse armleuningen
 • Diverse ergonomische rugleuningen
 • Geheel op maat te leveren

Modellen range, keuzemogelijkheden enorm

Aangezien Meubelzorg alle fauteuils geheel op maat maakt, kunt u kiezen uit enorm veel mogelijkheden. Vele soorten ruggen, vele soorten armleuningen, poten, motoren, stoffen en of leren, te vele om te laten zien. De adviseur neemt dan ook samen met u door wat uw voorkeuren zijn en wat u van de fauteuil verwacht, is dat relaxen, staop, zorg, gewoon recht op zitten, voeten steun, lendepomp elektrische hoofdsteun, je kan het zo gek niet op noemen of het kan er op.

Choice Style, Var. 9, Edelstahl, TV Position, Rancho curry 7769_14Choice Style, Var. 5, TV Position, Sternfuß, Punch curry 7766_14Choice Style, Var. 1, Drehteller Holz geschlossen wenge, Punch curry 7868_14

Maak nu een vrijblijvende afspraak voor een demonstratie aan huis:

Demonstratie aanvragen!