Nu ook op zondag geopend! Bel nu 085-0655292
Download brochure

Dagelijks leven & thuis

Binnenkijken bij de familie ten Hove in Rijssen

Anna ten Hove: “In eerste instantie zei mijn man: nee hoor, zo’n stoel hoef ik niet, ik zit helemaal prima.” Ja, je zit wel goed, zei ik toen, maar je staat niet goed op! Hij heeft namelijk serieuze knieproblemen. Dan geeft zo’n stoel net het zetje dat hij nodig heeft!”

Anna: “We hebben kennissen met zo’n stoel. Zij bleven maar zeggen hoeveel gemak ze ervan hadden en hoe blij ze waren met hun aanschaf. Dat gaf ons uiteindelijk het laatste zetje. Kijk, je neemt zo’n stoel natuurlijk niet zo maar. Je hebt ergens last van, en dan is het een hele fijne oplossing. Mijn man wilde hem eerst niet, maar nu is hij er heel gek mee! "Als hij eenmaal zit, dan wil hij eigenlijk niet meer opstaan: hij leest, puzzelt en rust op die stoel. Het is echt ‘zijn’ stoel.”

“Achteraf ben ik er inderdaad heel blij mee”, vult Albert ten Hove aan. Het is geen kleine aanschaf, maar die stoel is het waard. Hij past gewoon precies bij me en al die opties om uit te kiezen zijn heel fijn.

We hebben die stoel nu net iets langer dan een jaar, sinds 16 maart om precies te zijn”, vult hij aan. “Waarom ik dat zo exact weet? We waren de week ervoor op weg naar een verjaardagsetentje van onze kleinzoon. Eigenlijk puur per toeval keken we onderweg naar de sfeervol verlichte etalage van Meubelzorg. Toen zei mijn vrouw: laten we daar gaan kijken!”

Anna ten Hove: “Wat echt het verschil maakte, was Jordy. Zo heette de verkoper. Jordy begon met een kopje koffie, luisterde toen heel goed naar onze ideeën, en liet ons vervolgens precies de goede stoelen zien. We wilden namelijk niet zo’n enorme joekel die meteen je hele woonkamer vult. De bekleding moest niet van stof zijn,  maar van zacht en soepel leer. We probeerden een aantal stoelen uit. Even voelen hoe de vulling was en of de vorm paste. Jordy ging ook een aantal dingen opmeten zoals: de afstand van je schoenzool tot aan je knieholte, de lengte van je rug, de lengte van je bovenbenen, de afstand van je schouders tot elleboog etcetera. Allemaal belangrijk om de stoel op maat te maken. Hij gaf ons goede adviezen, nam de tijd en had een antwoord op al onze vragen. Toen was het eigenlijk zo geregeld! In één keer goed."

"Zelfs de kleur hadden we in ons hart al gekozen. Maar voor alle zekerheid namen we toch wat kleurstalen mee naar huis. Achteraf gezien was vooral de secure manier van opmeten bijzonder: een armleuning die een beetje hoger of lager is, kan echt het verschil maken!

Altijd een relaxstoel, een bank of een sta-op stoel die bij je past

Specialist in optimaal zitcomfort

Ongestoord verder lezen
Gerelateerde nieuwsberichten
Tuinieren op hogere leeftijd: handige tips om het makkelijker voor uzelf te maken

Dagelijks leven & thuis

Tuinieren op hogere leeftijd: handige tips om het makkelijker voor uzelf te maken

Tuinieren is een heerlijke activiteit die mensen van alle leeftijden samenbrengt. Het is een manier om in contact te blijven met de natuur, om te genieten van de frisse lucht en, niet te vergeten, om uw tuin te transformeren in een prachtige, vredige plek. Maar hoe blijft u genieten van tuinieren zonder dat het te belastend wordt? In dit artikel delen we enkele handige tips om het tuinieren makkelijker en aangenamer voor uzelf te maken. 

De mooiste stoffen en materialen met relaxfauteuils voor uw interieur

Dagelijks leven & thuis

De mooiste stoffen en materialen met relaxfauteuils voor uw interieur

Wij begrijpen het heel goed: een relaxfauteuil is misschien niet gelijk de mooiste stoel die u kunt kiezen. Toch spelen relaxfauteuils een belangrijke rol in het creëren van een veilige en comfortabele leefomgeving. En wij geloven dat u allebei mag verwachten; een elegante en mooie stoel die u het gemak en comfort biedt die bij uw leeftijd past. De keuze van stof en materiaal kan dan ook een wereld van verschil maken, niet alleen voor het zitcomfort maar ook voor de uitstraling van uw interieur. En gelukkig is er bij Meubelzorg een breed scala te kiezen, ook volgens de laatste trends.

Dit zijn de hobby’s die u als senior vandaag nog kunt proberen

Dagelijks leven & thuis

Dit zijn de hobby’s die u als senior vandaag nog kunt proberen

Leeftijd is slechts een getal, en dat bewijst u elke dag! Als u 60+ bent en op zoek naar nieuwe avonturen, dan bent u hier aan het juiste adres. De wereld zit vol met spannende hobby's die wachten om ontdekt te worden. Het maakt niet uit of u iets totaal nieuws wilt proberen of een oude passie nieuw leven in wilt blazen, er is voor ieder wat wils. Laten we samen duiken in de wereld van de leukste en hipste hobby's die u als senior morgen nog kunt proberen! 

Taal en land veranderen

WELKOM BIJ MEUBELZORG!

Wijzig hieronder het land om de juiste taal in te stellen.

Land
Nederland
België
Taal
Nederlands
Duits
Frans
Nederlands
Frans
Duits