Kies uw Vaderdag korting en zit klaar voor Vaderdag!
Download brochure

Model Lugano

€1399,- v.a. €899,-
Bekijk een van de kleurmogelijkheden:
  • Model Lugano
  • Model Lugano
  • Model Lugano
  • Model Lugano
  • Model Lugano
  • Model Lugano
  • Model Lugano
  • Model Lugano
  • Model Lugano
  • Model Lugano

Verkrijgbaar in meer dan 1000+ kleuren!

De sta-op-stoel Model Lugano kenmerkt zich als een esthetische sta-op-fauteuil met een open uitstraling en een heerlijk zitcomfort. Bij Meubelzorg is alles mogelijk, zo ook met de Lugano sta-op-stoel. Voordat u een nieuwe sta-op-stoel kiest, heeft u de mogelijkheid om de stoel bij u thuis te testen. Niet alleen kan de fauteuil in verschillende modellen of maten geleverd worden, u heeft daarnaast de keuze om uit 1000 verschillende kleuren te kiezen.Bij het kiezen van uw eigen sta-op-fauteuil Model Lugano, kunt u veel elementen naar eigen wens aanpassen. Denk aan de praktische elementen maar ook aan de uiterlijke elementen. Zo kunt u bij de stoelen kiezen uit vier verschillende soorten rugleuningen en kunt u uit verschillende opties kiezen voor de armleuningen. Zo is de sta op fauteuil niet alleen naar uw smaak, maar ook nog eens perfect voor u op maat!

De sta-op-stoel is verkrijgbaar met verschillende opties die samengesteld kunnen worden.

Relax/kantelstoel of sta op stoel

Massagefunctie: Optioneel

Lendensteun: Elektrisch verstelbaar

Stoelverwarming: Optioneel

Kleuren: 1000 opties

Materialen: Stof en leder

Plateaus: 15 verschillende plateau’s (houtkleuren /RVS kleuren) of steunpoten

Stoelverwarming: Optioneel

USB-aansluiting: Optioneel

Hoofdsteun verstellen: Handmatig of elektrisch

Usb aansluiting: Optioneel

Hoofdsteun: Handmatig of elektrisch verstelbaar

Onze sta-op-stoelen kunnen volledig op maat gemaakt worden. Op deze manier zorgen wij voor het ultieme comfort. U heeft de mogelijkheid om uit meer dan 1000 kleuren te kiezen voor een sta-op-stoel naar keuze. Voor ieder wat wils.

Deze stoel biedt alle functionaliteiten om gemakkelijk in- en uit de stoel te komen. Een sta-op-stoel biedt het comfort van een echte relaxstoel en ook is de Lugano verkrijgbaar met de kantelfunctie. Deze functie zorgt ervoor dat de stoel en de armleuningen licht naar voren kantelen wat extra ondersteuning biedt bij het in- en uitstappen.

Deze relaxstoel is uitgerust met een afstandsbediening. Hiermee kunt u gemakkelijk zelf de arm- rug- en hoofdleuning verstellen. Op deze manier biedt het uitstekend ondersteuning aan uw lichaam. Een ideale stoel om lekker in te ontspannen na een drukke dag of na een wandeling.

Naast dat de Lugano een sta-op-stoel en relaxstoel is, is deze stoel verkrijgbaar als massagestoel. De ideale uitkomst om echt te ontspannen. De massage functie zorgt ervoor dat uw spieren gemasseerd worden en op deze manier goed doorbloedt blijven. De mogelijkheid bekijken om thuis te genieten van een massage? Bekijk dan ons aanbod op de website.

"Heeft u vragen of wilt u alle mogelijkheden bespreken om een sta-op-stoel te kopen? Neem dan contact op met ons via de mail of telefonisch!"

Taal en land veranderen

WELKOM BIJ MEUBELZORG!

Wijzig hieronder het land om de juiste taal in te stellen.

Land
Nederland
België
Taal
Nederlands
Duits
Frans
Nederlands
Frans
Duits
Opslaan