Nu ook op zondag geopend! Bel nu: 085-065 5292
Download brochure

Model Rians

€695,- v.a. €595,-
Bekijk een van de kleurmogelijkheden:

Verkrijgbaar in meer dan 1000+ kleuren!

De sta-op-stoel Model Rians is een compacte sta-op-stoel die beschikt over een goed zitcomfort. Deze sta-op-stoel straalt zowel rust als luxe uit in combinatie met het comfort. Wij bieden de mogelijkheid voor het gratis proefzitten, zodat u de stoel bij u thuis kunt testen voordat u een nieuwe sta-op-stoel aanschaft. De Rians is al vanaf €695 leverbaar! De sta-op-fauteuil is in verschillende modellen en maten beschikbaar en daarbij komen ze ook nog eens in 1000 verschillende kleuren.

De sta-op-stoel is verkrijgbaar met verschillende opties die samengesteld kunnen worden.

Kleuren: 1000 opties

Materialen: Stof en leder

Poten: vaste poten of wieltjes (met blokstand bij de sta-op functie)

U kunt uw persoonlijke sta-op-stoel Model Rians compleet zelf samenstellen. Het functionele en het uiterlijke gedeelte kunt u geheel naar eigen wens aanpassen. U kunt bij de stoelen kiezen uit drie soorten hout en ook kunt u uit verschillende opties kiezen voor de rug- en armleuningen. Zo is de sta op fauteuil niet alleen naar uw smaak, maar ook nog eens perfect voor u op maat!

De relaxstoel Rians beschikt over een goed zitcomfort voor iedereen. Deze fauteuil is daarbij ook erg compact en straalt luxe uit. Na een middagwandeling verlangt u ernaar om op deze stoel neer te ploffen en het rusten in werking te zetten.

Onze sta-op-stoelen kunnen volledig op maat gemaakt worden. Op deze manier zorgen wij voor het ultieme zitcomfort. U heeft de mogelijkheid om uit meer dan 1000 kleuren te kiezen voor een sta-op-stoel naar keuze: voor ieder wat wils dus. Heeft u vragen over het kopen van een relaxstoel of wilt u alle mogelijkheden bespreken? Neem dan contact op met ons via de mail of telefonisch. We helpen u graag verder!

Taal en land veranderen

WELKOM BIJ MEUBELZORG!

Wijzig hieronder het land om de juiste taal in te stellen.

Land
Nederland
België
Taal
Nederlands
Duits
Frans
Nederlands
Frans
Duits
Opslaan