Profiteer nu en kies je korting! Actie geldig t/m 28 feb
Download brochure

Model Verona

Bekijk een van de kleurmogelijkheden:
  • verona---standaard---blauw.png
  • verona---standaard---bordeaux.png
  • verona---standaard---bruin.png
  • verona---standaard---cognac.png
  • verona---standaard---creme.png
  • verona---standaard---geel.png
  • verona---standaard---groen.png
  • verona---standaard---lichtbruin.png
  • verona---standaard---rood-1674485015.png
  • verona---standaard---zwart.png

Verkrijgbaar in meer dan 1000+ kleuren!

Model Verona is een prachtige sta-op-stoel met een T-rug en een mooie voetenklep die helemaal onder de stoel klapt. Deze comfortabele sta-op-stoel straalt zowel rust als luxe uit. Wij bieden de mogelijkheid voor het gratis proefzitten, zodat u de stoel bij u thuis kunt testen voordat u een nieuwe sta-op-stoel kiest. De fauteuil is in verschillende modellen en maten beschikbaar en daarbij komen ze ook nog eens in 700 verschillende kleuren. U kunt uw persoonlijke sta op fauteuil Model Verona compleet zelf samenstellen. Het functionele en het uiterlijke gedeelte kunt u geheel naar eigen wens aanpassen. De sta-op-stoel is verkrijgbaar in drie hardheden: soft medium en hard. U kunt bij de stoelen kiezen uit drie soorten hout en ook kunt u uit verschillende opties kiezen voor de rug- en armleuningen. Zo is de sta-op-fauteuil niet alleen naar uw smaak, maar ook nog eens perfect voor u op maat!

De sta-op-stoel is verkrijgbaar met verschillende opties die samengesteld kunnen worden.

Onze sta-op-stoelen kunnen volledig op maat gemaakt worden. Op deze manier zorgen wij voor de ultieme comfort. U heeft de mogelijkheid om uit meer dan 1000 kleuren te kiezen voor een sta-op-stoel naar keuze. Voor ieder wat wils.

Een Meubelzorg sta-op-stoel, ook wel sta-op-fauteuil genoemd, helpt u door middel van een elektrische motor met opstaan. De stoel kantelt licht naar voor waardoor u gemakkelijk uit de stoel kunt stappen. Ook helpt deze functie u makkelijker in de stoel te gaan zitten.

De relaxfauteuil Verona is het pronkstuk van Meubelzorg. Met deze stoel heeft u alle functionaliteiten in huis om ultiem te genieten. De 5 motoren die in de stoel zijn verwerkt zorgen ervoor dat zowel de rug- hoofd- en armleuningen u waar nodig ondersteunen.

Heeft u vragen of wilt u alle mogelijkheden bespreken? Neem dan contact op met ons via de mail, chat of telefonisch!

Taal en land veranderen

WELKOM BIJ MEUBELZORG!

Wijzig hieronder het land om de juiste taal in te stellen.

Land
Nederland
België
Taal
Nederlands
Duits
Frans
Nederlands
Frans
Duits
Opslaan