Tot wel 75% Voorraad voordeel op onze showroommodellen t/m 10 dec.
Download prijslijst

Algemeen

Keuze maken in sta-op stoel met 1, 2 of 3 motorige sta-op stoel

Keuze maken in sta-op stoel met  1, 2 of 3 motorige sta-op stoel

Een relaxfauteuil met meerdere motoren kan er ook voor zorgen dat u eenvoudiger uit de stoel kan opstaan, ook wel een sta-op stoel genoemd. Het allergrootste voordeel van elektrisch is vooral, dat u alles traploos kunt regelen. Indien u alles apart wil bedienen, dan is het handig om meerdere motoren te nemen. Meubelzorg heeft zelfs stoelen met wel 5 motoren, bediening van voetklep, bediening van rug, bediening van zitting, bediening van hoofdsteun, bediening van sta-op, en zelfs elektrische lendepomp. Dus een sta-op stoel kan een verschillend aantal motoren hebben. Het verschilt van 1 tot 5 motoren. Des te meer motoren des te meer mogelijkheden. Hier geven wij een opsomming van mogelijkheden, met een demonstratie van een sta-op stoel c.q. relaxfauteuil komt u er zeker achter wat het beste bij u past. Zelf ervaren is inmiddels weten.

Sta-op stoel met 1 motor

Een sta-op stoel met 1 motor is een stoel waarbij u alles met een motor moet regelen. Of alles omhoog of alles omlaag of rechtop zitten. Voordeel 1 knop, nadelen zijn: niet rugleuning recht en voetklep omhoog, wel zo fijn als u tv kijkt bijvoorbeeld. Indien u alleen de sta-op module gebruikt van een sta-op stoel dan heeft u voldoende aan 1 motor, wilt u de sta-op stoel ook  gebruiken als relaxfauteuil, dan zijn meerdere motoren aan te bevelen.

Sta-op stoel met 2 motoren

Een sta-op stoel met 2 motoren is bij veel modellen dan voor de voetklep apart te bedienen. U kunt dan bijvoorbeeld rechtop zitten met de sta-op stoel en de voetklep omhoog houden. Ook is het mogelijk om met 2 motoren de rug apart te bedienen. De sta-op motor van de sta-op stoel doet wat ie moet doen, helpen bij op staan. Het grootste verschil is met 2 motoren dat u meerdere bedieningsmogelijkheden heeft van de sta-op stoel, de stoel is met 2 motoren een semi relaxfauteuil.

Sta-op stoel met 3-6 motoren

Gaat u voor totaal comfort dan kiest u voor een sta-op stoel c.q. relaxfauteuil met 3 tot 5 motoren. In deze sta-op stoel c.q. relaxfauteuil bent u de koning. U kunt alles separaat bedienen. De volgende functies zitten op deze complete sta-op stoel c.q. relaxfauteuil:

  1. Sta-op module

  2. Rugleuning apart bedienbaar

  3. Voetklep apart bedienbaar

  4. Hoofdsteun apart bedienbaar

  5. Zitting apart bedienbaar

  6. Lendepomp elektrisch bedienbaar

Kortom een sta-op stoel c.q. relaxfauteuil die u geheel naar uw eigen zin kan samenstellen. Ook zijn onze stoelen geheel op uw maat te maken. Wij leveren de sta-op stoel c.q. relaxfauteuil ook in hoge kwaliteit leren en prachtige stoffen. Keuze voldoende. Wilt u een vrijblijvende demonstratie aan huis? Mail ons https://meubelzorg.nl/demonstratie/   of bel nu tel: 085-065 5292. Uiteraard kunnen wij u ook onze brochure toesturen info@meubelzorg.nl.

Altijd een relaxstoel, een bank of een sta-op stoel die bij je past

Specialist in optimaal zitcomfort