Tot wel 75% Voorraad voordeel op onze showroommodellen t/m 10 dec.
Download prijslijst

Model Cholet

Bekijk een van de kleurmogelijkheden:
  • cholet---standaard---creme.png
  • cholet---standaard---blauw.png
  • cholet---standaard---cognac.png
  • cholet---standaard---donkergrijs.png
  • cholet---standaard---donkerbruin.png
  • cholet---standaard---geel.png
  • cholet---standaard---groen.png
  • cholet---standaard---lichtbruin.png
  • cholet---standaard---rood.png
  • cholet---standaard---zwart.png

Verkrijgbaar in meer dan 1000+ kleuren!

De Cholet sta-op-stoel is een waardig pronkstuk voor in de woonkamer. De lederen stoel zorgt met zijn uitstraling voor rust en comfort. Deze stoel beschikt over 4 motoren waarmee de rugleuning, armleuning en voetleuning helemaal zelf zijn in te stellen. Op deze manier past deze perfect bij de wensen van uw lichaam. De sta-op-stoel is beschikbaar in 700 verschillende kleuren. Hiernaast zijn voor de 4 plateaus van de stoel beschikbaar in 3 verschillende houtsoorten. De ideale stoel om naar eigen smaak samen te stellen. Om ervoor te zorgen dat u de juiste stoel kiest, kunt u de stoel eerst uitgebreid thuis testen.

De Cholet sta-op-stoel kun je geheel naar eigen wens samenstellen. Naast het functionele deel, denk aan het instellen van de leuningen, kun je ook het creatieve deel van de stoel zelf bepalen. Zo is de stoel verkrijgbaar in maar liefst 700 kleuren en zijn de 4 plateaus van de stoel verkrijgbaar in 3 verschillende houtsoorten. Deze combinatie zorgt ervoor dat u altijd de perfecte stoel vindt. Bekijk ook de Cholet relaxstoel en het verdere aanbod op onze website.

Kleuren: 1000 opties

Materialen: Stof en leder

Plateaus: 5 verschillende plateau’s (houtkleuren /RVS kleuren) of steunpoten

Het model Cholet is bij Meubelzorg verkrijgbaar als sta-op-stoel, wat inhoudt dat de stoel dankzij de inwendige motoren naar voor- en achteren kan kantelen. Deze functie is ideaal voor als u slecht ter been bent of rugklachten ervaart waardoor u moeite heeft met zitten of opstaan. Dankzij sta-op-stoel Cholet kunt u nu gemakkelijker met behulp van de motoren gaan zitten en opstaan uit uw stoel.

Naast een sta-op-stoel is model Cholet ook verkrijgbaar als relaxstoel. Een relaxstoel is de ideale stoel om in te ontspannen na een drukke dag of intensieve wandeling/work out. Het is de perfecte stoel om even heerlijk achterover te leunen en uw voeten omhoog te doen om ze de rust te geven die ze nodig hebben. Met de verstelbare arm- en rugleuningen kan relaxstoel Cholet volledig naar uw lichaam afgesteld worden zodat u zo comfortabel mogelijk kunt zitten. Ook is het mogelijk om de hoofdsteun te verstellen.

Bent u op zoek naar de beste stoel waarmee u makkelijk op staat en die uw lichaam optimaal ondersteunt wanneer u wilt relaxen? Dan is de Cholet sta-op-stoel de beste keuze voor u. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk dan hier de prijslijst van de verschillende modellen.Heeft u vragen of wilt u alle mogelijkheden bespreken? Neem dan contact op met ons via de mail, chat of telefonisch!\

Reviews
6352 reviews