Tot wel 75% Voorraad voordeel op onze showroommodellen t/m 10 dec.
Download prijslijst

Model Pradet

Bekijk een van de kleurmogelijkheden:
 • 08.-pradet---standaard---basis.jpg
 • 08.-pradet---standaard---blauw.jpg
 • 08.-pradet---standaard---bordeaux.jpg
 • 08.-pradet---standaard---bruin.jpg
 • 08.-pradet---standaard---cognac.jpg
 • 08.-pradet---standaard---donkerbruin.jpg
 • 08.-pradet---standaard---geel.jpg
 • 08.-pradet---standaard---groen.jpg
 • 08.-pradet---standaard---rood.jpg
 • 08.-pradet---standaard---zwart.jpg
 • 08.-pradet---standaard---creme.jpg

Verkrijgbaar in meer dan 1000+ kleuren!

De sta-op-stoel Model Pradet is een comfortabele sta-op-stoel model met 5 motoren en 4 verschillende arm- en rugleuningen. Deze comfortabele sta-op-stoel straalt rust en luxe uit. U kunt gebruikmaken van het gratis proefzitten, zodat u de stoel bij u thuis kunt testen voordat u een nieuwe sta-op-stoel kiest. Niet alleen kan de fauteuil in verschillende modellen of maten geleverd worden, u heeft daarnaast de keuze om uit 700 verschillende kleuren te kiezen.Stel uw persoonlijke sta op fauteuil Model Pradet zelf compleet samen. U kunt het functionele en het uiterlijke gedeelte geheel naar eigen wens aanpassen. U kunt bij de stoelen kiezen uit drie soorten hout en ook kunt u uit diverse opties kiezen voor de rug- en armleuningen. Zo is de sta op fauteuil niet alleen naar uw smaak, maar ook nog eens perfect voor u op maat!

De sta-op-stoel is verkrijgbaar met verschillende opties die samengesteld kunnen worden.

Relax/kantelstoel of sta op stoel

Leverbaar in 1000 verschillende kleuren in stoffen of lederen

Keuze uit houtkleuren en RVS kleuren

Steunpoten optioneel

Hoofdsteun handmatig of elektrisch verstelbaar

Onze sta-op-stoelen kunnen volledig op maat gemaakt worden. Op deze manier zorgen wij voor de ultieme comfort. U heeft de mogelijkheid om uit meer dan 1000 kleuren te kiezen voor een sta-op-stoel naar keuze. Voor ieder wat wils.

De pradet sta-op-stoel is een prachtige stoel die van veel genot iedereen kan voorzien. Vooral na een lange wandeling of in de avonduren even lekker tot rust komen. Hiervoor is de Pradet sta-op-stoel ideaal. Er nog niet over uit welke sta-op-stoel bij u past, bekijk dan alle sta-op-stoelen.

We noemen de relaxstoel Pradet ook wel ‘het pronkstuk van Meubelzorg’. De stoel is elegant en zal in iedere huiskamer goed staan. Het is een vaak verkochte stoel omdat vrijwel iedereen hier lekker op kan relaxen. De Pradet relaxstoel is in vele kleuren verkrijgbaar en met optionele steunpoten, elektrisch verstelbaar en met 5 sterke motoren is het een stoel die vele jaren mee gaat.

Heeft u vragen of wilt u alle mogelijkheden bespreken? Neem dan contact op met ons via de mail, chat of telefonisch!

Reviews
6352 reviews