Tot wel 75% Voorraad voordeel op onze showroommodellen t/m 10 dec.
Download prijslijst

Model Royan

Bekijk een van de kleurmogelijkheden:
  • 1.-royan---standaard---cognac.png
  • 1.-royan---standaard---blauw.png
  • 1.-royan---standaard---bordeaux.png
  • 1.-royan---standaard---creme.png
  • 1.-royan---standaard---donker-grijs.png
  • 1.-royan---standaard---geel.png
  • 1.-royan---standaard---groen.png
  • 1.-royan---standaard---licht-bruin.png
  • 1.-royan---standaard---rood.png
  • 1.-royan---standaard---zwart.png

Verkrijgbaar in meer dan 1000+ kleuren!

Met de sta-op-stoel Model Royan haalt u een unieke fauteuil in huis waaraan u alles kunt aanpassen van het massagesysteem tot verwarming in de stoel of zelfs een kantel functie. Bij Meubelzorg is alles mogelijk. Voordat u een nieuwe sta-op-stoel kiest, heeft u de mogelijkheid om de stoel bij u thuis te testen. Niet alleen kan de fauteuil in verschillende modellen of maten geleverd worden, u heeft daarnaast de keuze om uit 1000 verschillende kleuren te kiezen.Bij het kiezen van uw eigen sta-op-fauteuil Model Royan, kunt u veel elementen naar eigen wens aanpassen. Denk aan de praktische elementen maar ook aan de uiterlijke elementen. Zo kunt u bij de stoelen kiezen uit vier verschillende soorten rugleuningen en kunt u uit verschillende opties kiezen voor de armleuningen. Zo is de sta op fauteuil niet alleen naar uw smaak, maar ook nog eens perfect voor u op maat!Onze sta-op-stoelen kunnen volledig op maat gemaakt worden. Op deze manier zorgen wij voor het ultieme comfort. U heeft de mogelijkheid om uit meer dan 1000 kleuren te kiezen voor een sta-op-stoel naar keuze. Voor ieder wat wils.

De sta-op-stoel Royan is verkrijgbaar met verschillende opties die samengesteld kunnen worden.

Kleuren: 1000 opties

Materialen: Stof en leder

Plateaus: 15 verschillende plateau’s (houtkleuren /RVS kleuren) of steunpoten

Stoelverwarming: optioneel

USB-aansluiting: Optioneel

Hoofdsteun verstellen: handmatig of elektrisch

Hardheden: Soft, Medium en Hard

Beweegbaar voor comfort: armleuningen

Bent u op zoek naar een sta-op-stoel? Dan bent u bij Meubelzorg aan het juiste adres. De stoel Royan is namelijk verkrijgbaar als sta-op-stoel. Een sta-op-stoel kan met behulp van inwendige motoren naar voor- en achteren kantelen. Deze functie is perfect voor als u slecht ter been bent en daardoor moeite heeft met zitten op- en opstaan uit een stoel. Dankzij sta-op-stoel Royan kunt u nu met meer gemak en hulp gaan zitten en opstaan uit uw stoel.

Naast een sta-op-stoel is model Royan ook verkrijgbaar als relaxstoel. Een relaxstoel is de ideale stoel om in te ontspannen na een drukke dag of intensieve wandeling/work out. Het is de perfecte stoel om even heerlijk achterover te leunen en uw voeten omhoog te doen om ze de rust te geven die ze nodig hebben. Met de verstelbare arm- en rugleuningen kan relaxstoel Royan volledig naar uw lichaam afgesteld worden zodat u zo comfortabel mogelijk kunt zitten. Ook is het mogelijk om de hoofdsteun te verstellen.

Tot slot is de stoel Royan verkrijgbaar als massagestoel . Naast dat u een heerlijke massage kunt krijgen in het gemak van uw eigen woning, kunt u ook flink wat geld besparen met deze functie. Door regelmatig een massagestoel te gebruiken kunt u zorgen voor een betere doorbloeding van de spieren die dit nodig hebben. Hiermee kunt u uw rug- nek- en schouderklachten verminderen.

Bent u op zoek naar de beste stoel waarmee u gemakkelijk en zonder moeite in kunt gaan zitten en uit kunt gaan opstaan? Dan is de Royan sta-op-stoel de beste keuze voor u. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk dan hier de prijslijst van de verschillende modellen.Heeft u vragen of wilt u alle mogelijkheden bespreken? Neem dan contact op met ons via de mail, chat of telefonisch!

Reviews
6352 reviews