Maandag Tweede Pinksterdag alle winkels geopend van 09:00 uur tot en met 17:00 uur. Bij iedere aankoop een mobiele airco cadeau!*
Download prijslijst

Model Stockholm

Bekijk een van de kleurmogelijkheden:
  • 39.-stockholm---standaard---basis.jpg
  • 39.-stockholm---standaard----blauw.jpg
  • 39.-stockholm---standaard---bordeaux.jpg
  • 39.-stockholm---standaard---bruin.jpg
  • 39.-stockholm---standaard---cognac.jpg
  • 39.-stockholm---standaard---geel.jpg
  • 39.-stockholm---standaard---groen.jpg
  • 39.-stockholm---standaard---rood.jpg
  • 39.-stockholm---standaard---zwart.jpg
  • 39.-stockholm---standaard---creme.jpg

Verkrijgbaar in meer dan 1000+ kleuren!

De sta-op-stoel Model Stockholm is een sta-op-stoel waarmee u echt tot rust komt. Deze comfortabele sta-op-stoel straalt zowel rust als luxe uit en beschikt ook over een hoofdsteun dat handmatig verstelbaar is. De sta-op-stoel Model Stockholm komt in drie verschillende hardheden waaruit u kunt kiezen. Namelijk soft, medium en hard. Wij bieden de mogelijkheid voor het gratis proefzitten, zodat u de stoel bij u thuis kunt testen voordat u een nieuwe sta-op-stoel kiest. De sta-op-fauteuil is in verschillende modellen en maten beschikbaar en daarbij komen ze ook nog eens in 700 verschillende kleuren.U kunt uw persoonlijke sta-op-fauteuil Model Stockholm zelf samenstellen. Het functionele gedeelte en het uiterlijk kunt u geheel naar eigen wens aanpassen. U kunt bij de stoelen kiezen uit drie soorten hout en ook kunt u uit verschillende opties kiezen voor de rug- en armleuningen. Zo is de sta-op-fauteuil niet alleen naar uw smaak, maar ook nog eens perfect voor u op maat!

De sta-op-stoel is verkrijgbaar met verschillende opties die samengesteld kunnen worden.

Handmatig verstelbaar

Relaxstoel

Leverbaar in 1000 verschillende kleuren in stoffen of lederen

Geheel op maat te laten maken

Keuze in 10 verschillende houtkleuren

Garantie tot wel 5 jaar

Hoofdsteun handmatig verstelbaar

Hardheden verkrijgbaar in Soft, Medium, Hard

Tot wel 150kg

Onze sta-op-stoelen kunnen volledig op maat gemaakt worden. Op deze manier zorgen wij voor de ultieme comfort. U heeft de mogelijkheid om uit meer dan 700 kleuren te kiezen voor een sta-op-stoel naar keuze. Voor ieder wat wils.

Heeft u last van rugklachten of bent u slecht ter been waardoor u moeite heeft met zitten op- of opstaan uit een stoel? Dan is een sta-op-stoel Stockholm perfect voor u. Met de sta-op functie van de stoel Stockholm kunt u met behulp van de motoren in de stoel gemakkelijker uit de stoel opstaan of op de stoel gaan zitten.

Naast een sta-op-stoel is de stoel Stockholm ook beschikbaar als relaxstoel. Wanneer u intensief gesport heeft of een lange wandeling heeft gemaakt en toe bent aan een ontspanningsmoment, dan is de relaxstoel Stockholm perfect voor u. Dankzij de elektrisch verstelbare arm- en rugleuningen kunt u de relaxstoel Stockholm volledig naar uw lichaam afstellen. Daarnaast is het tevens mogelijk om de hoofdsteun handmatig te verstellen. De relaxstoel stockholm is dé stoel om met uw voeten omhoog in te ontspannen.

Bent u op zoek naar de beste stoel waarmee u makkelijk op staat en die uw lichaam optimaal ondersteunt wanneer u wilt relaxen? Dan is de Stockholm relaxstoel de beste keuze voor u. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk dan hier de prijslijstprijslijst van de verschillende modellen.Heeft u een andere vraag? Neem dan contact op met ons via de mail, chat of telefonisch!

Reviews
5103 reviews